I-a fost dor de gustul libetartii, iar acum profita din plin! Ce face Nutu Camataru dupa ce a iesit din arestul la domiciliu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 04:05

Nutu Camataru nu mai iese in fata ca pe vremuri, dar se bucura de placerile vietii discret, alaturi de femeia care nu l-a uitat atunci cand i-a fost mai greu.

Dulce-i libertatea, pare sa-si spuna Nutu Camataru. Interlopul e precum leul scapat din cusca, dupa luni bune in care a fost arestat la domiciliu. Desi chiar atat de rau nu credem ca i-a fost, mai ales ca in vila de la Snagov i-a fost mereu alaturi focoasa brazilianca.

Bruneta care i-a devenit sotie in penitenciar, a avut grija ca Nutu sa nu se plictiseasca si sa uite de zilele grele in care dorul era mai mare decat gardul temnitei.

Dar ce a fost mai greu a trecut si, acum, Ion Balint se bucura din nou de micile placeri ale vietii. In weekend, interlopul si-a permis o aroganta si a iesit cu salupa sa impunatoare pe lacul Snagov, intr-o plimbare romantica. Alaturi ii sta, evident,  Claudia „Brazilianca”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La

carma barcii impunatoare pe care troneaza un dragon galben, Nutu, echipat cu un trening asortat pe spatele caruia e inscriptionat, sugestiv, „BRASIL”,  taia apa lacului Snagov in doua.

Este prima iesire din acest sezon a interlopului care lasa de inteles ca se bucura cat poate de libertate, dar mai discret ca niciodata.