I-a fost greu lui CRBL să facă curat după Smiley și Moga? Ce spune artistul despre anii petrecuți în chirie alături de cei doi cântăreți: ”Eu de unde era să produc bani”

Author: Madalina Maftei

I-a fost greu lui CRBL să facă curat după Smiley și Moga

Sursa: Captură KANAL D

CRBL este invitatul din această duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artistul a dezvăluit picanterii din viața personală, cât și din carierea sa.

CRBL, pe numele său Eduard Mihail Andreianu, este invitatul din această săptămână de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Pe CRBL îl știe toată lumea, dansul l-a propulsat în lumina reflectoarelor, iar alătur de trupa ”Simplu” și-a câștigat notorietatea. CRBL este un nume răsunător în industria muzicală românească, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 de ani.  

CRBL a dezvăluit cum au fost anii petrecuți alături de Smiley și de Moga

Artistul a vorbit despre cum a fost nevoit să se mute la București, căci nu mai putea să facă naveta de la Pitești, și cum a ajuns să stea în chirie alături de Smiley și Marius Moga. Trebuia să împartă chiria și cheltuielile la trei, iar pentru că el avea cei mai puțin bani dintre toți, atunci când venea rândul lui să cumpere mâncare nu mai avea bani, căci bugetul îi era deja gata, astfel, pentru a fi corect

cu colegii săi de apartament, el făcea curățenie.

Citeste si: Ce vârstă are CRBL și care este numele său real. Sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al cântărețului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Întrebat de Denise Rifai dacă ”V-a fost greu să faceți curat după Smiley și Moga?”, CRBL a dezvăluit că acei ani au fost foarte grei pentru el.

”Aceia au fost niște ani de zile foarte grei pentru că abia mă mutasem în București. Bucureștiul înseamnă foarte multă agitație, mai ales în domeniul ăsta al nostru. Marius era deja în pâine, cunoștea multă lume influentă din domeniu și atunci dacă stăteam sub același acoperiș toți trei, Moga compunea, se vedea cu foarte multă lume, Smiley compunea și el, eu de unde să produc bani, produceam doar din concerte.

Ei mai produceau și separat și atunci eu cum să suplinesc în casă, să-mi fac cumva simțită prezența. Ok, cumpărăm azi pateu, mâine, pateu, dar mai vine vremea să mai mâncăm și altceva și atunci asta încercam, să fac prin casă așa cum m-a învățat mama, să încerc să ajut cum pot”, a spus CRBL despre anii petrecuți în chirie alături de Smiley și Moga.

Citeste si: Biografie CRBL. Vârstă, CV, studii, familie, carieră. Cine este în realitate CRBL și de ce a luat decizia să plece din România, în urmă cu șase ani