I-a luat fostul soț toată averea Ronei Hartner: ”Eu nu am făcut contract la cele două căsătorii” Ce spunea artista despre francezul Herve Camilleri

Author: Diana Bostan

Rona Hartner despre divorțul de Herve Camilleri

Sursa: Captură Kanal D

Rona Hartner a decedat la vârsta de 50 de ani după o lungă luptă cu cancerul. În ciuda ultimei perioade din viața sa, Rona a trăit viața la intensitate maximă, dar a avut parte și de multe dezamăgiri.

Regretata Rona Hartner a fost invitată, în luna iulie, în cadrul emisiunii ”40 de cuvinte cu Denise Rifai”, emisiune în care a făcut dezvăluiri controversate despre relația sa cu dansatorul Rocco Sedano, dar și despre divorțul de francezul Herve Camilleri, în urma căruia s-a zvonit că și-ar fi pierdut toată averea.

Ce s-a întâmplat cu averea artistei în urma divorțului de Herve Camilleri

Rona Hartner a iubit la intensitate maximă. Deși mulți au blamat-o pentru comportamentul său, artista a făcut mereu ce a simțit. Artista a avut o relație cu dansatorul Rocco Sedano, iar în urma iubirii dintre cei doi a rezultat și o fetiță pe nume Rita. Rona și Rocco au divorțat în anul 2009, aceasta fiind sătulă de infidelitățile cuceritorului argentinian, care avea mai multe iubite, dar și de geloziile sale, după cum artista a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artista nu a renunțat să creadă în dragoste, iar în anul 2019 s-a căsătorit cu francezul Herve Camilleri după o relație de trei ani. Se pare că nici de această dată nu a fost să fie, iar în anul 2021 cei doi au divorțat. În urma divorțului s-a zvonit faptul că francezul ar fi lăsat-o pe Rona Hartner doar cu casa de pe Coasta de Azur.

Citește și: În Memoriam Rona Hartner- o ediție specială “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:30

V-a luat fostul soț toată averea la divorț? ”, a fost întrebarea adresată de Denise Rifai artistei. Rona a vrut să pună punct speculațiilor și dezvăluia faptul că această informație este una greșită. În ciuda faptului că nu a avut un contract prenupțial, cei doi au plecat fiecare cu lucrurile lui în urma divorțului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Nu, este o informație efectiv greșită. Mi-a rămas totul, el și-a luat lucrurile lui. Mie mi-a rămas studioul de înregistrare, casa, totul în regulă. Am avut grijă să avem o relație de bun simț și să nu pretindă pentru că eu nu am făcut contract la căsătorii”, a

dezvăluit Rona Hartner, în cadrul ediției ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, cu câteva luni în urmă.

Rona Hartner și fostul soț au păstrat o relație civilizată

Artista a susținut faptul că în momentul în care s-au căsătorit i s-a părut normal ca cei doi să împartă totul din moment ce locuiesc împreună. În momentul în care a divorțat de Herve Camilleri, francezul a plecat doar cu lucrurile lui, lucru pe care Rona la apreciat la acea vreme.

Citește și: Ultimul lucru pe care l-a cerut Rona Hartner, înainte să se stingă din viață: ''Nici prin gând nu-i trecea să moară! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul"

”El era conștient că venise la mine și totul îmi aparținea. Deci nu am avut divorțuri conflictuale și nu a luat nimic, decât ceea ce-i aparținea, instrumentele lui de muzică, mobila pe care o adusese, a fost foarte corect”, a mai spus artista referitor la divorțul de Herve Camilleri.

După moartea sa, întreaga avere a artistei i-a rămas fiicei sale. Rona Hartner a decedat pe data de 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, fiind răpusă de un cancer necruțător. Aceasta va fi înmormântată pe data de 1 decembrie la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.