I-a luat viața unei femei, după care, a ieșit în stradă și a spus ce a făcut. Bărbatul din Slatina a ajuns în custodia anchetatorilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mai 2023, 14:03

Crima s-a produs în municipiul Slatina, într-un apartament de pe strada Armoniei

Sursa: Pexels.com

O femeie de 28 de ani din Slatina a fost ucisă de un bărbat de 51 de ani, după care, acesta a ieșit în stradă și a început să strige în gura mare ce a făcut.

Un bărbat de 51 de ani a ucis o femeie, în Teleorman, după care, a spus ceea ce a făcut. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit într-un apartament.

O femeie din Teleorman a fost ucisă de un bărbat, în apartamentul ei

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a precizat că apelul la 112 a fost efectuat astăzi, 31 mai, în jurul orei 10:30, fiind raportată o crimă.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani i-a luat viața unei femei de 28 de ani.

Crima s-a produs în municipiul Slatina, într-un apartament de pe strada Armoniei. Conform realitateaoltului.ro, după ce a comis fapta, bărbatul a ieșit din bloc și, în plină stradă, a strigat că și-a ucis fosta parteneră.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru a se stabili situația de fapt și dispunerea măsurilor legale în acest caz.

Citește și: Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la închisoare pentru 30 de ani

„La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De asemenea, a fost identificat şi un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracţiunii, care se află în custodia poliţiştilor”, a precizat IPJ Olt.

O femeie de 59 de ani din Harghita a căzut într-un pârâu

O femeie din Harghita, în vârstă de 59 de ani, este resuscitată, după ce a căzut într-un pârâu.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul din Gheorgheni, acolo unde a primit îngrijirile medicale de care a avut nevoie, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita.

Femeia a căzut în pârâul din Lăzarea, în această dimineață, 31 mai. Aceasta a fost preluată de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean, la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Gheorgheni.

Citește și: Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

În momentul în care apelul la 112 a fost efectuat, s-au deplasat, la fața locului, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o ambulanță SMURD și cu o autospecială de intervenție, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Gheorgheni. A fost alertat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lazărea.