I-a picat parul de ceva vreme intr-o singura zona din cap si, recent, zona se umflase. A mers la doctor iar reactia acesteia i-a dat fiori: "Doamne, am citit despre asta, dar n-am vazut in viata mea..."

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:11

Desi a efectuat mii de extractii de chisturi, dr. Sandra Lee inca mai poate fi surpinsa de pacientii care vin cu probleme rare.

In cazul de mai jos, celebrul dermatolog american si star pe YouTube se confrunta pentru prima data cu un chist pilar care s-a inflamat, dupa ce formatiunea fusese curatata partial de puroi de o colega de munca a pacientului, intr-un mediu improvizat.

Dupa cateva zile, barbatul a venit la dermatolog pentru eliminarea chistului. Imediat ce a facut incizia si a descoperit chistul, in momentul in care a vrut sa anestezieze local pielea cu o seringa, invelisul acesta s-a agatat de ac si s-a desprins aproape intreg:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.