„I-a spus cineva că am înșelat-o!” Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa. Cum și-a dovedit nevinovăția fostul concurent din Casa Iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 feb 2024, 12:46

„I-a spus cineva că am înșelat-o!” Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa. Cum și-a dovedit nevinovăția fostul concurent din Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Larisa și Ionuț au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi cunoscându-se în emisiunea Casa Iubirii. Relația dintre aceștia a evoluat treptat, însă cei doi au decis într-un final să se despartă și să își urmeze fiecare propriul drum.

În cadrul podcast-ului recent lansat, intitulat „Foc pe bârfă”, Ionuț Stoica are ca invitați mai mulți foști concurenți din Casa Iubirii.

Sorin Rus a fost invitatul său de vineri, iar cei doi au vorbit despre relații.

Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa

Se pare că nu toți au fost admiratori ai cuplului Larisa și Ionuț, astfel că Ionuț s-a confruntat cu o situație neașteptată.

Fostul concurent a fost acuzat că a înșelat-o pe Larisa în Mureș, acolo unde cei doi se aflau la părinții tinerei.

„O altă chestie pe care am pățit-o, eram cu Larisa la Mureș la familia ei și i-a trimis Larisei cineva mesaj că am înșelat-o la Mureș. Unii sunt exagerați,” a mărturisit acesta.

Citește și: Cum petrece Radu de la Casa Iubirii de Valentine's Day: „Poate de Dragobete avem mai mult noroc” Unde a plecat fostul concurent dis de dimineață

Cum era de așteptat, Ionuț neagă acuzațiile, iar Larisa știe că nu s-ar pune problema de o astfel de situație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ionuț și Nona, posibilă relație? Ce au observat fanii

În discuția cu Sorin Rus, Ionuț și-a amintit de o altă întâmplare, în care oamenii îl acuzau că ar avea o relație mai presus de prietenie cu Nona, concurentă în sezonul 2.

„Și eu trec prin judecata oamenilor, dar nu la nivelul tău, că poate sunt mai norocos un pic pe planul ăsta, dar văd fel și fel de chestii. Uite acuma, spre exemplu, cea mai recentă chestie. Eram cu Nona pe live, făceam live cu ea și imediat când am închis live-ul, o susținătoare de a mea primește un mesaj de la o altă susținătoare probabil că doar a Larisei cumva, în care îi spunea că „ai văzut cum a zâmbit Nona? I-a trimis Ionuț flori”.

Citește și: ”Lui nu-i place lumea asta în care mă învârt eu”. Cine este cel care a făcut-o pe Mihaela de la ”Casa iubirii” să zâmbească din nou. Fosta concuretă face dezvăluiri incendiare

Eu am zâmbit la telefon pentru că Larisa tocmai îmi dăduse mesaj să-mi spună că era foarte entuziasmată de podcast-ul cu Mihaela.

I s-a părut că a ieșit super frumos și mi se pare foarte interesant.

Și eram pe cale să arăt oamenilor, să le dau un indiciu cine e, dar Larisa mi-a zis să nu fiu fraier și să nu arăt. Eu, când am văzut mesajul ei, am început să râd. Atunci lumea și-a făcut filme ca și cum aș fi râs că i-am dat mesaj Nonei, adică lucruri de 2 lei.

Te „bagă în pușcărie” când auzi vorbele lor.”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?