I-a spus mamei ca il dor picioarele, insa femeia a ignorat pana cand a vazut ca i se invinetisera! E cutremurator ce a patit un baietel de doar 3 ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:56

Baietelul din imaginile alaturate a avut o viata cat se poate de normala pana la inceputul acestui an.

Totul s-a schimbat insa intr-o seara cand, in timp ce era cu mama lui la cumparaturi, acesta s-a plans ca il dor picioarele. Initial femeia l-a ignorat, dar acasa a observat ca membrele lui Romeo, in varsta de doar 3 ani, se invinetisera.

Deoarece situatia se inrautatea de la ora la ora, parintii l-au dus la spital pentru un control. Acolo au primit o veste socanta de la medici: micutul suferea de o boala grava, din cauza careia i se formau foarte multe cheaguri de sange la nivelul picioarelor.



Din nefericire, doctorii nu au avut alta solutie si i-au amputat ambele membre din zona coapselor. Cu toate acestea, desi parintii erau distrusi, Romeo s-a dovedit a fi un copil foarte puternic.

"Ne gandeam cu groaza cum sa ii spunem ca nu va mai putea merge niciodata, ca nu va mai putea juca fotbal. Cand a aflat a stat tacut cateva ore. Ulterior, prima replica pe care mi-a spus-o a fost ca nu va trebui sa ii mai tai unghiile de la picioare, si ca oricum ura acest lucru.
Acum rade, se joaca, e plin de viata si foarte optimist", povesteste mama baiatului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”