I-a venit sorocul si s-a dus la spital sa nasca. Dupa ce medicul i-a facut operatia de cezariana, femeia a primit o veste socanta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:35

Claudia Aparecida Lopes si sotul ei au dat in judecata medicul care i-a urmarit sarcina si care a ajutat-o la nastere.

Barbatul il acuza pe medic ca i-a furat copilul din burta sotiei lui. El a dezvaluit ca, dupa ce sotia s-a trezit din anestezie, i s-a spus ca nu a fost insarcinata. Cei doi soti au depus la dosarul de judecata dovezi cum ca acelasi medic i-a monitorizat sarcina femeii pe tot parcursul termenului. Medicul i-ar fi zis ca are nevoie de cezariana pentru ca pozitia copilului nu ii permite sa nasca natural.


Dupa operatie, medicul i-ar fi zis ca nu a fost vorba de o sarcina si ca totul a fost in capul femeii, in ciuda ecografiilor facute pe parcursul a mai multor luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acelasi medic ar fi

amenintat-o pe femeie si tot el i-ar fi prescris si vitamine pentru femei insarcinate. Se pare ca nu este primul caz de genul in Brazilia, insa politia nu a reusit sa descifreze cazul.