I-am redat zambetul pe chip si bucuria in suflet cand nici nu mai credea ca viata ei poate fi mai buna!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 19:15

Va multumim, din nou, pentru generozitatea dumneavoastra si pentru ca, ori de cate ori va cerem sprijinul, sariti in sprijinul semenilor nostri care au nevoie de ajutor!

Este si cazul femeii care locuieste intr-un adapost antiaerian. Dupa ce a vazut stirea noastra, un preot cu har din Maramures ne-a scris pe pagina de Facebook ca hotarat sa o ajute.  I-am redat zambetul pe chip si bucuria in suflet! Cand nici nu mai credea ca viata ei poate fi mai buna. Doamna Elena si fiul ei locuiesc intr-un adapost antiaerian insalubru, la subsolul unui bloc din Cluj Napoca.

Femeia visa ca, intr-o buna zi, sa aiba o casa normala, cu ferestre, de unde sa priveasca soarele.

Dorinta i-a indeplinit-o un telespectator al Stirilor Kanal D. Radu Vasile Rusu, un preot din Maramures, ii ofera o casa.
„ Traim cu speranta si cu Dumnezeu inainte.” Asa spunea doamna Elena acum cateva zile. „Ceea ce m-a sensibilizat foarte mult, a fost momentul in care femeia a spus "Doar Dumnezeu ma ajuta si credinta mi-a ramas si ma ajuta”, ne-a spus preotul.


„Mi-au rasunat ca un ecou cuvintele mantuitorului:" Flamand am fost si nu mi-ati dat sa mananc, insetat am fost si nu mi-ati dat sa beau, strain am fost si nu m-ati primit" si cat de multi au nevoie sa fie primiti, cat de multi sunt straini!”
I-am batut doamnei Elena din nou la usa. Sa-i spunem vestea cea mare. Nu-i venea sa creada!
„Doresc sa le ofer acesta locuinta atata vreme cat isi vor gasi un rost in viata sau de ce nu sa ii ajutam sa isi gaseasca un rost in viata”
, spunea preotul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Femeia a primit bucuroasa aceasta veste: „E o sansa foarte mare pentru noi, ne-a intins o mana! O casa, o casa si sanatatea, nu-mi doresc nimic.” Si o va avea. De data aceasta, va putea privi soarele de pe fereastra, nu in poza de pe frigider!

 

Taguri: