„I-am văzut sărutându-se”. Gesturile tandre dintre Deea Maxer și actualul iubit, surprinse de Dinu Maxer, când se așteptau cel mai puțin

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 iun 2023, 12:14

Dinu susține că nu a suferit când i-a văzut sărutându-se

Sursa: Captură Video

Dinu Maxer și Deea Maxer și-au refăcut repede viața după divorț, dar relația Deei este singura care, însă, mai continua. Cu toate acestea, la un moment dat, fără să vrea, acesta a fost martor la sărutul dintre fosta lui soție și bărbatul care o face fericită, în prezent.  

Dinu Maxer a fost invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a răspuns întrebărilor picante, adresate de Bianca Drăgușanu. Artistul a povestit, fără ezitare, momentul în care a surprins-o pe Deea Maxer sărutându-se cu noul ei iubit.

Dinu Maxer a surprins-o pe Deea Maxer sărutându-se cu iubitul ei

După ce au anunțat că divorțează, Dinu Maxer și Deea Maxer au trebuit să prezinte, împreună, un eveniment.

La acel eveniment, Deea a venit însoțită de actualul ei iubit, acela fiind și momentul în care cei doi bărbați s-au întâlnit prima oară.

Contrat celor spuse în stânga și în dreapta, Dinu susține că nu a suferit când i-a văzut împreună la acel eveniment, nici când i-a surprins sărutându-se. Mai mult decât atât, niciun resentiment nu îl încearcă vis-à-vis de cele întâmplate și trăiește din plin perioada de burlăcie, deși a recunoscut că își dorește o iubită.

„Nu simt nimic, resentiment, față de băiatul ăsta cu care e. N-am niciun fel de problem. Ți-aș mai da o altă știre bombă (…) Fără să vreau, la evenimentul de care s-a scris atâta, unde a fost el și unde n-a venit prin surprindere, știam că vine.

Citește și: „Miracolul din pântecul meu”. Deea Maxer a postat imaginea fericită, în care apar toți trei: „Ai ales să-ți fiu mamă”

N-am fost pus în fața faptului, știam că va fi acolo, ba dimpotrivă am stat de vorbă. La un moment dat, ducându-mă să o chem pe Deea pentru un anumit moment, am avut un botez atipic, trebuia să prezentăm mult mai des.(...)

Ducându-ma afară, unde stăteau ei, la o masa, să îi chem, i-am văzut sărutându-se și n-am simțit nimic, un gol în stomac, o supărare, ceva, pur și simplu.

(...) Mi-am permis să o spun și public, am persoane care nu mă cred. Atunci, povestesc lucrul acesta, ca să mă înțeleagă”, a povestit Dinu Maxer.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dinu Maxer a depășit momentul divorțului

Nu s-a sfiit să recunoască faptul că suferă, dar, acum, la câteva luni distanță, deși nu sunt foarte multe la număr, acesta a mărturisit că a acceptat situația, dar și că s-a vindecat aproape complet. Acesta a precizat chiar că statutul de bărbat

divorțat aduce unele beneficii de care nu era conștient până acum.

„Acum, sunt foarte fericit. Sunt extrem de OK. Am trecut de perioada de negare, de perioada de suferință, sunt OK acum. Trebuie să recunosc că, atunci când ești acolo și nu vezi nicio portiță, e foarte ciudat.

Citește și: Deea Maxer, scoasă din sărite de un fan! Bruneta este sătulă să pățească asta: „Eu nu pricep”

După ce reușești să evadezi, nu știu dacă, neapărat, să evadezi, să accepți, perioada de acceptare, așa zic psihologii, în momentul ăla, este super ok, fiindcă vezi lumea cu alți ochi, vezi alte beneficii, pe care nu le vedeai în timpul căsătoriei și, la întrebarea «Te mai vezi, vreodată, căsătorit?», acum, spun un mare «Nu»”, a mai spus artistul.