I-ar fi dat cu ciocanul în cap și l-a lăsat să moră în agonie, pe stradă. Un bărbat din Sibiu, om al străzii, ucis de un alt om fără adăpost

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mar 2023, 14:26

După câteva ore, poliția a reușit să îl identifice pe criminal

Sursa: Captură video

Presupusul vinovat de crimă are 68 de ani și, conform surselor din anchetă, a fost arestat. Bărbatul ucis ar fi fost lovit cu un ciocan în cap și lăsat să moară pe stradă.

Miercuri, 8 martie, pe o stradă din Sibiu, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Acesta murise în apropierea unei case, iar o anchetă a fost deschisă, pentru a se afla toate detaliile cazului.

Bărbatul găsit mort pe o stradă din Sibiu ar fi fost lovit în cap cu un ciocan

Conform oradesibiu.ro, victima avea 51 de ani și locuia în Sibiu.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în apropierea unei case părăsite din oraș, iar vinovat pentru cele întâmplate ar fi fost un amic cu care avusese o discuție aprinsă pe data de 6 martie.

Orbit de nervi, acesta l-ar fi lovit cu un ciocan în cap, până în momentul în care a intrat într-o stare de inconștiență. După câteva ore, poliția a reușit să îl identifice pe criminal și a fost reținut, fiind arestat preventiv.

În momentul în care apelul la 112 a fost efectuat, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au fost nevoite să declare decesul. Mai mult decât atât, atât victima, cât și agresorul erau oameni fără adăpost, iar casa părăsită lângă care a fost găsit decedat era și cea în care se adăposteau.

Citește și: „Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

Criminalul are 68 de ani, iar cazul a fost preluat de către Tribunalul Sibiu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Doi oameni ai străzii s-au luat la bătaie

Doi oameni ai străzii din Botoșani s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a decedat.

Incidentul a avut loc în urmă cu mai puțin de două luni, fiind implicați un bărbat în vârstă de 41 de ani și unul de 46 de ani, cel care a și fost victimă.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, fiind nevoite să constate decesul acestuia. De asemenea, bărbatul de 41 de ani a fost cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte și a fost internat la Psihiatrie.

„În urma deplasării la locul indicat de apelantă, a fost identificat pe sol un bărbat, de 41 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Ulterior, echipajul de ambulanță solicitat să intervină a constatat decesul acestuia.

Citește și: Două avioane militare s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit pe o stradă din Roma. Nu există supraviețuitori

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, a fost identificată și se află în custodia polițiștilor”, a declarat agentul principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Botoşani, conform stiri.botosani.ro.