I-au adus bebelusul la scurt timp dupa ce l-a nascut si cand mama a vazut ce scria pe biletelul de pe hainutele lui, nu s-a mai putut abtine din plans!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:12

In momentul cand Laney Henson a nascut-o pe fiica ei, Bailey Bomba, nu se astepta sa i se intample acest lucru dupa prima baita a bebelusului.

Sotul ei, J.R. i-a pregatit lui Laney o surpriza de proportii dupa ce a nascut-o pe fiica lui. El a si marturisit ca de mult se gandea sa isi puna planul in aplicare. Si cand a venit momentul oportun, J.R. a spus ca ceea ce vrea sa faca este pentru fiica lui.

In timp ce asistentele ii faceau baie micutei, familia a avut grija ca Laney sa stea putin departe de bebelus si sa nu vada ceea ce avea sa faca tatal ei.

Dupa ce micuta a fost infasata, taticul a pus un biletel intr-un buzunarel de la haina ei cu un mesaj. Cand Bailey i-a fost adusa mamei si cand aceasta a citit ce scrie acolo, a ramas fara cuvinte. A fost de-a dreptul emotionant.

Urmareste materialul video alaturat si vezi de ce surpriza a avut parte proaspata mamica! Cum ti se pare gestul barbatului!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”