I-au GATIT fiul si i l-au servit la masa fara ca ea sa stie. Povestea SFASIETOARE a unei mame a carui fiu, soldat kurd, fusese RAPIT de gruparea terorista ISIS

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Drama acestei femei a ingrozit o lume intreaga! A mers sa negocieze eliberarea fiului ei, insa habar nu avea ce o asteapta.

Mama unui soldat kurd, tinut prizonier in Siria de gruparea terorista ISIS, a mers sa discute cu liderii miscarii pentru a negocia eliberarea fiului ei. Teroristii au invitat-o intr-o incapere, au servit-o cu un ceai, dar si cu un platou cu orez si o bucata de carne. Au poftiti-o apoi sa manance, daca tot batuse atata drum. De voie, de nevoie, femeia a mancat, iar la sfarsit i-a intrebat de fiul ei.

Membrii gruparii ISIS au inceput sa rada in hohote. Cum mama soldatului kurd nu intelegea ce se intampla, teroristii i-au spus sec ca tocmai l-a mancat.

Povestea ei a fost spusa pentru Daily Mail de Yasir Abdulla, un cetatean britanic de origine kurda, Barbatul a parasit Marea Britanie si a plecat in Orientul Mijlociu cand a auzit ca satul in care s-a nascut a fost atacat de gruparea ISIS.

Drama femeii a facut inconjurul lumii!

Yasir Abdulla

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.