I-au pictat FATA si GATUL cu vopsea galbena: Ce a iesit la final, e FANTEZIE curata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

Kirsty Mitchell a trecut printr-o suferinta enorma cand si-a pierdut mama in noiembrie 2008.

In 2009, tanara a inceput un proiect fotografic numit Wonderland. La inceput, l-a perceput ca pe un exercitiu, ca sa-si elibereze mintea si sa nu se mai gandeasca la moartea mamei sale, insa l-a vazut si ca pe un omagiu pentru mama ei, Maureen. Femeia fusese profesoara de engleza si ii placeau foarte mult povestile.

Stiind acest lucru, Kirsty a inceput sa isi imagineze o poveste din sfera fantastica.

Si nici nu se astepta sa vada cat de grandios va deveni proiectul ei. Bazandu-se pe planul original, tanara programase cateva sedinte foto pe tot parcursul verii, insa totul s-a intins pe cinci ani.

In clipul alaturat, vei putea trage cu ochiul la sedinta foto intitulata Gaia- The Birth of an End". Cei care au fost alaturi de ea, au putut observa cata dedicatie, munca si suflet a pus Kirsty in aceasta sedinta foto.
Machiajul, body painting-ul si costumele au fost perfecte. Luni intregi, Kirsty s-a chinuit ca ele sa fie fara cusur. Ea a reusit sa creeze o lume paralela fascinanta in care fiecare personaj isi are rolul bine definit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.