I-au pus bebelusul nascut mort intr-un sicriu. Mama a vrut sa-l mai vada pentru ultima oara, dar cand a deschis capacul, ceva inexplicabil s-a intamplat cu corpul copilului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:43

Se pot intampla numeroase complicatii in timpul unei nasteri sau inainte ca fatul sa iasa din burta mamei la timp.

Nasterea nu este doar un moment special pentru viitorii parinti, insa si o stare de anxietate a mamei in ce priveste copilul, caci cel mai mult pe lumea asta conteaza sa fie el sanatos.

In cazul Analiei Bouter, starea de neliniste s-a transformat intr-un cosmar deoarece ea a adat nastere micutei Luz Milagros la doar sase luni intr-un spital din Argentina. Parintilor li s-a spus ulterior ca micuta s-a nascut moarta.

Bebelusul a fost imediat pus intr-un sicriu si dus la morga unde corpul lui avea sa fie inghetat timp de zece ore.

Inainte sa plece, parintii, distrusi de durere au vrut sa isi ia la revedere de la copilul lor. Sotul femeii, Fabian Veron s-a asezat langa sicriu si a inceput sa se roage. La scurt timp, fetita a inceput sa isi revina si sa planga. Medicii au dus-o de urgenta in sala de neonatologie si au pus-o la incubator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.