I-au spus ca are o tumoare uriasa in abdomen si trebuie sa-l opereze urgent insa, dupa operatie, si-au cerut scuze pentru ceea ce ii facusera. Ce au gasit in stomacul barbatului

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 apr 2017, 10:14

Spitalul din Fresno, California unde s-a petrecut grozavia a fost amendat cu aproape 90.000 de dolari pentru eroarea medicala.

Pacientul, ramas anonim, a fost operat in luna aprilie 2014 pentru o problema abdominala insa, dupa operatie, in loc sa se simta mai bine, starea lui de sanatate s-a agravat. In doar o luna, a slabit 20 de kilograme si simtea ca intestinele nu ii mai functioneaza. "Nu mai aveam energie, forta, simteam ca nu mai am mult de trait", a marturisit acesta.

 

S-a intors la spital pentru un control medical si atunci doctorii i-au spus ca are o tumoare uriasa in abdomen si ca trebuie sa fie operat din nou.

 

Surpriza a fost uriasa in momentul in care barbatul se afla pe masa de operatie: corpul care se vedea pe ecografie nu era o tumoare, ci un prosop chirurgical uitat in abdomnul pacientului la prima operatie.

 

Dupa operatie pacientul s-a insanatosit iar spitalul a primit o amenda din partea autoritatilor, insa risca falimentul, pentru ca barbatul este indreptatit sa ii dea in judecata si sa ceara daune morale si materiale de zeci de milioane de dolari.