I-au spus ca seamana ca Harry Potter. Nu le-a venit sa creada ce REACTIE HORROR a putut sa aiba!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:29

Ryan Walker, un adolescent in varsta de 19 ani din Southampton, Marea Britanie, a avut o reactie neasteptata cand doua adolescente au strigat dupa el ca seamana cu Harry Potter.

Le-a batut mar doar pentru ca i-au spus ca seamana cu Harry Potter! Ryan Walker, un adolescent in varsta de 19 ani a uimit o lume intreaga. S-a dezlantuit ca un nebun asupra a doua adolescente in varsta de 15, respectiv 16 ani doar pentru ca au ras de el ca poarta ochelari, strigand dupa el ca seamana cu Harry Potter.

Agresorul si victimele sale se cunosteau, cei trei adolescenti locuind in acelasi bloc de locuinte.

Intre Ryan Walker si cele doua adolescente existau animozitati de mai multa vreme. Fetele obisnuiau adesea sa il necajeasca, luandu-se de felul in care arata sau se imbraca.

Reactia lui a socat pe toata lumea! Uneia dintre ele i-a bagat cutitul in fata, iar pe cealalta a trantit-o la pamant dupa care a lovit-o cu pumnii si cu picioarele, iar mai apoi a dat-o cu capul de un gard din apropiere.
Adolescentul si-a recunoscut fapta, iar instanta l-a condamnat la 4 ani de inchisoare pentru atacul violent asupra vecinelor lui.

Asa aratau victimele lui Ryan Walker dupa atac!


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.