I s-a blocat firul de pescuit pe fundul apei, asa ca a tras cu putere de el pana a simtit ca incepe sa se ridice. A fost socat sa vada ce a scos din namol

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 mar 2017, 10:59

In barca cu pedale se afla un barbat impreuna cu copilul sau.

In imaginile de mai jos, un barbat se afla intr-o barca propulsata cu ajutorul unor pedale si pescuieste pe un rau incojurat de vegetatie deasa. Este la pescuit impreuna cu un copil care se afla in spatele sau, insa nu folosesc undite, ci un fir legat de balize plutitoare de plastic.

Se pare ca firul sau se blocase, pentru ca barbatul e filmat in timp ce trage cu putere de el, incercand sa il aduca la suprafata.

Chiar in momentul in care mai avea cativa centimetri de scos din apa, la suprafata isi face aparitia gura plina de dinti a unui crocodil.

E incredibil cat de repede a inceput barbatul sa pedaleze, ingrozit:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tu ce ai fi facut in locul

lui?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.