I s-a spus ca sotia lui a murit intr-un accident de masina si a inmormantat-o fara sa mai verifice cine era in sicriu. Dupa doi ani, in timp ce se uita la televizor, a incremenit! E cutremurator ce a descoperit barbatul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:33

Cazul de mai jos a devenit celebru in Maroc si a uimit pe multa lume prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce Abragh Mohamed a fost anuntat in urma cu doi ani ca sotia lui, aflata in deplasare intr-un alt oras, a murit in urma unui tragic accident de masina.

Dupa cateva zile omul a primit acasa cadavrul intr-un sicriu. Indurerat, nu a avut puterea sa se uite pentru ultima data la cea care i-a fost alaturi si a organizat ceremonia de inmormantare alaturi de cei apropiati.



Nu mica i-a fost mirarea dupa doi ani cand, in timp ce se uita la o emisiune la TV, a vazut-o pe partenera lui in viata, nevatamata, cerand ajutor disperat: isi cauta sotul.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar cei doi s-au regasit in cele din urma. Se pare ca la mijloc fusese vorba despre o eroare iar altcineva a fost de fapt ingropat.


Nu se stie inca ce s-a intamplat dupa teribilul accident iar femeia nu poate oferi detalii, deoarece nu isi mai aminteste nimic din perioada respectiva.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.