I se parea prea greu sa stea sa isi adoarma copiii, asa ca a decis sa rezolve problema intr-un mod infiorator! E cutremurator ce le facea mama in fiecare seara, inainte de culcare, cu o seringa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 18:20

Cazul de mai jos s-a petrecut in Washington, Statele Unite, si a socat opinia publica a intregii tari prin duritatea lui.

Venirea unui copil pe lume reprezinta o responsabilitate imensa pentru orice parinte. Unii oameni insa apeleaza la metode inimaginabile pentru a-i controla.

Este si cazul lui Ashlee Hutt, o tanara in varsta de 24 de ani, care a ajuns pe mana politiei dupa ce vecinii au descoperit ce le facea propriilor copii.

Poate parea greu de crezut, dar pentru a nu se chinui si a-i adormi mai usor, femeia le injecta celor mici, in varsta de 4, respectiv 6 ani, heroina.

Organismul lor firav ceda usor in momentul in care drogul le intra in sange, iar astfel parintii isi atingeau telul, copiii stand linistiti si nemiscati chiar si jumatate de zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De parca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, familia traia intr-o mizerie crunta: pardoseala apartamentului era

acoperita de un covor de ace de seringa si excremente de sobolan.

Parintii au fost retinuti si risca ani grei de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.