I se spune femeia-arlechin si arata ca si cum i-a fost smulsa toata pielea. Aspectul acestei tinere mame te va lasa fara cuvinte

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 10:15

O femeie cu o boala rara de piele a devenit prima bolnava din lume care devine mama.

Stephanie Turner are 23 de ani si sufera de Harlequin ichthyosis, o boala din cauza careia pielea ei e de 10 ori mai groasa decat ar fi normal si creste mai repede decat ar fi normal. Din aceasta cauza, pielea ei se crapa usor si e sensibila la infectii.

In ciuda acestor probleme, Stephanie a devenit mama. Ea are un baiat, in varsta de 2 ani si o fata, Olivia, care are 4 luni.

O sarcina este extrem de periculoasa pentru femeile care sufera de Harlequin ichthyosis, pentru ca intinderea abdomenului poate agrava boala.

Niciunul dintre copii nu i-au mostenit boala. Este nevoie ca defectul genetic sa fie transmis de ambii parinti iar Curtis, sotul ei, nu este purtator. "Nu am cuvinte sa exprim ce sentiment placut e sa ai un copil sanatos si fericit", a declarat Stephanie.

Desi problemele ei de sanatate sunt grave si are si ea nevoie de ingrijire, sotul ei spune ca e o "super-mama, care poate face 50 de lucruri in acelasi

timp".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.