I se spune PEDOFILUL pentru ca a luat de nevasta o fetita mai tanara cu 21 DE ANI decat el! Cum arata acest cuplu bizar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:47

Cei doi soti din imaginile alaturate sunt tinta comentariilor rautacioase de fiecare data cand ies pe strada, din cauza diferentei de varsta dintre ei.

Madison, o fata in varsta de 19 ani, spune ca il iubeste la nebunie pe partenerul ei, David, care are 40 de ani. Cei doi s-au cunoscut atunci cand tanara abia devenise majora si, la insistentele barbatului, s-au si casatorit in scurt timp.

Din cauza diferentei de varsta foarte mare, de 21 de ani, barbatul este numit pedofil de cei care ii stiu povestea, acestia considerand ca nu este normal ceea ce a facut.



Madison sustine insa ca nu este deranjata de aceste comentarii si spune ca il iubeste cu adevarat pe David.

"De fiecare data cand iesim pe strada auzim comentarii acide; pe el il numesc pedofil, din cauza ca eu sunt mult mai tanara. Nu o sa ma obosesc sa le explic situatia, eu si David ne iubim cu adevarat", spune fata.

Cum comentati povestea lor?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.