I se umflase buza incat abia o mai putea misca si simtea furnicaturi! Cand s-a dus la medic a ramas in stare de soc cand a vazut ce i-a extras! Imaginile sunt scarboase rau, insa milioane de oameni au avut curajul sa vada

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 04:15

I se umflase buza in cateva zile si toata lumea a crezut ca si-a injectat ceva cand o vedea, insa fata spunea ca nu si ca poate are o alergie la ceva.

Insa incepuse sa aiba dureri din ce in ce mai mari si astfel a hotarat sa mearga la medic. Medicul a sesizat ca are un punct sub buza si a inceput sa traga de el cu o penseta chirugicala.

Medicul si-a dat seama ca are de-a face cu o larva destul de mare pe care i-a extras-o incet din buza superioara. Dupa ce i-a scos viermele, medicul a facut cateva poze pentru a-i arata si tinerei ce avea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.