Ia cireașa de pe tortul aniversar și umple-ți casa de cadouri, premii și surprize!

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 iun 2023, 18:59

În vremuri aniversare, micile plăceri rafinate au gust de sărbătoare! De această dată, răsfățul vine la pachet cu prețuri bune la mii de produse, reduceri la sute de etichete și mii de sticle de vin italian premiat, oferite cadou.

În plus, fiecare comandă de licori care adaugă un plus de distracție vara aceasta vine cu o reducere suplimentară de 19%, iar veștile bune continuă!

Ofertele acestea vin la fix pentru cei care intenționau să-și refacă stocul de băuturi alese pentru sezonul estival, dar nu voiau să facă gaură în buget înainte de concediu, iar pe lângă prețurile bune la mii de băuturi online, beneficiezi și de livrare rapidă și transport gratuit pentru comenzi de peste 199 lei oriunde în țară.

Tu ce bei la aniversări?

Amatorii licorilor obținute din struguri se pot delecta în serile de vară, după job, cu băuturile lor preferate, fie că vorbim despre cele mai bune vinuri de Fetească Neagră, un delicios Chardonnay sau vin rose de Provence. E bine de știut că brânzeturile completează perfect buchetele vinurilor, deci nu ar strica să fie câteva prin preajmă.

În schimb, amatorii de cocktailuri savuroase pot merge pe sintagma „dolce far niente”, premiindu-se cu un răsfăț binemeritat, iar un lichior este mereu o idee bună.

Pentru cei care preferă însă băuturile tari, sortimentele de whisky sau vodkă sunt mereu de luat în calcul, iar prețuri bune vei regăsi și pentru tequila, rom, coniac sau șampanie, pentru a-ți sărbători și tu așa cum se cuvine propria aniversare! La mulți ani!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.