Ia-ti o vacanta ca sa devii mai bun la munca

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 apr 2018, 11:55

Oamenii nu sunt facuti doar sa munceasca, chiar daca asa crezi, ci au nevoie timp ca sa se bucure de viata si sa petreaca momente unice alaturi de cei dragi.

Pana si tu, indragostitule de job, trebuie sa-ti o vacanta, din cand in cand. Descopera, in continuare, cum te ajuta un concediu sa devii mai bun la job.

Iti odihnesti creierul

O vacanta in Tenerife sau oriunde altundeva reprezinta o ocazie excelenta ca sa-i oferi posibilitatea creierului tau sa ia o pauza. Daca nu ti-ai dat seama inca, e-mailurile, apelurile telefonice si toate lucrurile pe care le citesti in fiecare zi in interes de serviciu iti solicita foarte mult creierul. Iar creierul poate sa absoarba doar o parte din informatia cu care este bombardat constant. Prin urmare, o vacanta va fi binevenita pentru creierul tau, deoarece o sa-l ajute sa se relaxeze. Un creier odihnit iti va permite sa vezi altfel din jurul tau si, de asemenea, sa revii la birou cu forte proaspete si idei noi, pe care chiar sa le pui in practica.

Te ajuta sa cunosti noi oameni

Concediul iti ofera posibilitatea sa cunosti o multime de oameni, din toate categoriile sociale si, mai mult ca sigur, vei da peste niste antreprenori care s-ar putea sa-si doreasca sa devina parteneri cu tine intr-un business. Chiar daca nu vei primi nicio propunere concreta de parteneriat intr-o afacere, vei afla informatii pretioase despre alte piete si, de asemenea, s-ar putea sa descoperi o idee noua de business, pe care sa o poti implementa de unul singur. In cazul in care nu vei cunoaste niciun om de business vei intalni, poate, viitori prieteni de durata.

Te provoaca sa iesi din zona de confort

O vacanta, indiferent daca este vorba de un concediu de doar cateva zile sau de unul de peste o saptamana, te provoaca sa iesi din zona de confort – biroul, in cazul tau. Inainte sa pleci in vacanta vei fi nevoit sa-ti lasi toate lucrurile in ordine, astfel incat sa nu-i aglomerezi pe colegii tai si nici sa nu-i incurci in activitatile lor. Asigura-te, totodata, ca toti colegii cu care lucrezi pot sa te contacteze, daca apare vreo urgenta la job.

Te ajuta sa te inspiri

Tenerife, o insula fantastica din Oceanul Atlantic, le ofera turistilor niste amintiri minunate, asa ca pregateste-te sa iei contact cu multe peisaje care iti vor taia respiratii. Toate lucrurile frumoase pe care le vei vedea sau experimenta in concediul tau iti vor stimula creativitatea si te vor ajuta ca, pe viitor, sa iei decizii mai bune la job. Nici nu o sa-ti dai seama cand vei incepe sa-ti pui intrebari la care nu te-ai mai gandit pana in prezent.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.