Iacob, dat in vileag! Nicu a facut dezvaluiri uluitoare! "Ce ai cautat tu sa te intalnesti cu alta tipa si ai stat pana la 3 dimineata" Aflati ce reactii se vor isca, marti, 28 septembrie, la Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 02 aug 2022, 21:15

Nicu a facut dezvaluiri incredibile despre Iacob! Tanarul s-ar fi intalnit cu alta fata in afara emisiunii!

Dupa ce in Gala Puterea dragostei de duminica, cea care a fost eliminata a fost Diana, deoarece Radu a fost din nou desemnat Favoritul Saptamanii si a primit titlul de lider suprem al casei, in editia de luni Diana a revenit in emisiune pentru a mai continua sa isi cauta jumatatea si tot astazi baietii au avut parte de inca o mare surpriza O noua concurenta si-a facut aparitia in casa iubirii!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea dragostei poate fi urmarita si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Productia este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, noua concurenta Antonia a pus pe jar inimile baietilor.

Blonda, miniona si extrem de atragatoare si seducatoare, Antonia a marturisit ca ii admira deja pe Vlad, Radu si Iacob. Ca de fiecare data cand intra o fata noua, Radu a incercat din nou sa se afirme si sa fie in centrul atentiei, insa tanara a decis sa il invite la primul dans pe Iacob.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicu face dezvaluiri incredibile despre Iacob!

Ce de-a doua editie Puterea dragostei a acestei saptamani va incepe intr-o atmosfera tensionata, deoarece concurentii sunt porniti impotriva lui Radu, incercand sa il puna la punct. Pe de alta parte, Adriana pare si ea sa-i fi pus gand rau lui Radu, chiar daca pana nu demult declara ca il place.

Citeste si: Emotii si lacrimi in GALA Puterea dragostei! EA a fost eliminata din casa iubirii! Cine sunt ce doi Favoriti ai saptamanii!

Tot in editia de marti Nicu va lansa cateva informatii uluitoare despre Iacob. Acesta a sustinut raspicat faptul ca de curand, Iacob s-a intalnit cu o femeie venita din Londra. Pe de alta parte, tanarul a incercat sa dea tuturor de inteles ca nu stie nimic despre acest lucru si ca nu este adevarat ce s-a spus despre el.

Citeste si: Antonia este noua concurenta de la „Puterea Dragostei”! Pentru cine a intrat in casa iubirii si ce detalii inedite au iesit la iveala despre frumoasa blondina!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.