Iacob de la Puterea dragostei, decizie neașteptată! Ce declarație incredibilă i-a transmis tânărul Biancăi Comanici!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2022, 12:43

Iacob de la Puterea dragostei, unul dintre cei mai apreciati concureti din acest sezon

Sursa: Captură KANAL D

Tânărul Iacob este unul dintre cei mai apreciați concurenți ce s-a remarcat în general prin seriozitate în casa Puterea dragostei, încă de la începutul sezonului.

Iacob Gagea s-a alăturat băieților din casă iubirii în sezonul 4 al emisiunii Puterea dragostei și încă de când a venit acesta și-a propus să lupte pentru a-și găși dragostea adevărată.

Iacob are 25 de ani și s-a născut în Cluj, dar locuiește de câțiva ani în Londra. Acesta știe ce înseamnă viața de familie, având în vedere că are 12 frați. Este obișnuit să fie tot timpul înconjurat de multe persoane și de aceeas afirmă că în casă Puterea dragostei să va simți că într-o adevărată familie.

Iacob de la Puterea dragostei a mărturisit că a fost obișnuit de mic să muncească pentru a-și câștigă existența și pentru a-și ajută familia numeroasă, tocmai de aceea a și decis să plece să muncească în străînătate, mai precis la Londra, acolo unde a lucrat că agent de securitate.

„Scopul meu în această emisiune este de a-mi găși o fată cu simțul umorului, sinceră și să știe ce vrea de la viață.

M-am uitat de nenumărate ori la episoadele acestui program și știu ce trebuie să fac. Ne vedem în finală!”,
a spus Iacob când a intrat în casa Puterea dragostei.

Iacob de la Puterea dragostei, decizie neașteptată!

Înainte de a intră în emisiunea Puterea Dragostei, sezonul 4, Iacob a format un cuplu cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei, Roxana Buzoiu. Însă cei doi au fost împreună doar o lună, timp în care au locuit împreună, însă ulterior au decis să pună punct relației și să meargă mai departe fiecare pe drumul lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: CINE este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Tot ce trebuie să știi despre noul concurent

De curând, tânărul a anunțat pe contul lui de socializare faptul că s-a gândit mai bine și că și-ar dori să renunțe la Puterea dragostei pentru a reveni în țară să o cunoască mai bine pe Bianca Comanici, deoarece superbă brunetă îl atrage foarte mult.

”Am de făcut un anunț foarte important, am stat eu și m-am gândit așa, cred că plec de la Puterea Dragostei pentru Bianca Comănici și mă duc la București că să o cunosc”, a

scris Iacob, pe contul lui de socializare, potrivit stirilekanald.ro

Citeste si: Cu EL s-a iubit Roxana Buzoiu. Barbatul a ajuns in sezonul 4 Puterea dragostei: "Da, am locuit impreuna!" Detalii neasteptate despre relatia lor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.