Ingrediente:
½ Kg fasole uscata,
250mL ulei,
½ L suc de rosii,
3 fruze de dafin,
5 g piper,
200 g morcov,
patrunjel,
3 cepe,
10 g sare.
Mod de preparare: Se lasa fasolea la inmuiat in apa calda timp de o ora. Se arunca apa. Se fierbe fasolea, dupa 45 de minute se adauga morcovol si patrunjelul.
Se mai fierbe inca 30 minute. Se scurge fasolea de zeama de la fiert. Se prajeste ceapa taiata marunt in ulei incins. Se adauga sucul de rosii apoi fasolea. Morcovul si patrunjelul se adauga taiate marunt. Se completeaza daca este nevoie cu...
afla mai multe pe kfetele.ro! Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”