Iancu a dat cartile pe fata! Iata ce marturisiri inedite a facut Razboinicul despre strategia pusa la cale alaturi de Emy, inainte de eliminarea lui Ghita din competitia "Survivor Romania"!

Autor: D.I.
Actualizat: 16 mai 2020, 21:56
video Foto(5)

Razboinicii si Faimosii s-au reunit in camp si au discutat despre eliminarea lui Ghita.

In editia precedenta, Ghita a fost eliminat de la "Survivor Romania", dupa ce acesta a fost nominalizat spre eliminare de catre Emanuel, care isi dobandise imunitatea si dreptul de nominalizare.

Ghita a intrat la nominalizare alaturi de Iancu si Cezar. Inainte de consiliu Iancu a pus la cale o strategie proprie alaturi de Emy, pentru a se asigura ca nu va pleca din competitie.

In cele din urma, cel care a fost eliminat a fost Ghita, in urma deciziei publicului.

Abil pe trasee, vocal, carismatic, Ghita a trecut prin emotii uriase pana la aflarea verdictului.

"Dezamagire cu siguranta nu este, ca am dat tot ce am putut, absolut tot ce am putut pe traseu, de multe ori cu dureri, infometat, trist, abatut. Am avut foarte multe sentimente in aceasta competitie, am dat totul.

Tot ce am putut sa ofer am oferit.(...) Am vazut strategiile dinainte si am avut sentimentul ca aceste strategii nu se pot juca pana la capat; si am plecat din competitie cu ideea ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Asta este jocul. Voi ramane un Faimos(..) si tot ce pot sa zic este ca ies cu zambetul sus si privirea inainte", a declarat Ghita dupa ce a fost eliminat de la "Survivor Romania".

Citeste si: Ghita, fostul concurent de la "Survivor Romania", aparitie inedita pe terenul de baschet! Iata cum arata Faimosul pe vremea cand inca facea sport de performanta!

Citeste si: Câte kilograme a slăbit Adriana de la "Survivor România" în timpul competiției? Uite ce s-a întâmplat după ce a ajuns acasă: "De două săptămâni..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa eliminarea lui Ghita din competitie, au iesit la iveala atat strategia pe care cei trei Razboinici o pusesera la cale inainte de consiliu, cat si strategia secreta facuta de Iancu si Faimoasa Emy. Iata ce marturisiri a facut Iancu in camp, in timpul unei discutii purtate alaturi de toti ceilalti concurenti ramasi in competitie:

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.