Iancu, prima reactie dupa ce Culita Sterp, i-a avariat masina! "Nu-i problema fratello ca masina ta e la mine!" Iata cum a reactionat tanarul cand si-a vazut autoturismul pe platforma!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 iun 2020, 10:41
video Foto(9)

Iancu si Culita Sterp se inteleg foarte bine si au mare grija impreuna de afacerile familiei.

Cei doi frati au facut furori printre fete atunci cand au participat la emisiunea "Puterea dragostei". Iancu Sterp a fascinat concurentele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Ca si in primul sezon, Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata.

Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.

Iancu Sterp a ales sa revina in casa "Puterea dragostei" doarece inca isi mai cauta jumatatea ideala si spera ca de aceasta data sa aiba norocul de a-si intalni marea iubire in casa "Puterea dragostei". Nici bine nu a pasit in casa "Puterea dragostei", in sezonul al doilea, ca a si inceput sa se apropie de cele mai sexy si seducatoare fete din casa.


Insa in cele din urma, tanarul a inceput sa o placa pe Denisa si treptat s-au cunoscut si au format un cuplu. Cei doi par din ce in ce mai indragostiti si relatia lor este tot mai serioasa, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor.
Desi pareau extrem de apropiati si aveau ganduri mari pentru un viitor impreuna, recent Denisa si Iancu au decis sa puna capat relatiei lor.

Iancu a dovedit din nou ca este o fire puternica deoarece nu s-a lasat coplesit de tristete dupa despartirea de Denisa, ci dimpotriva a mers mai departe cu zambetul pe buze. De curand, acesta a participat alaturi de prietenul lui, Alex Bobicioiu, la petrecerea de botez organizata de Simina si Alex Zanoaga pentru fiul lor, unde s-au distrat impreuna cu alti fosti colegi de la emisiune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu, prima reactie dupa ce Culita Sterp, i-a avariat masina!

Insa zambetul avea sa-i dispara lui Iancu atunci cand a vazut cateva imagini cu masina sa de teren, pe platforma, dupa ce fusese grav avariata de fratele sau, Culita.

In drum spre Hateg, Iancu i-a transmis lui Culita un mesaj:

"Am plecat la Bucuresti si imi gasesc masina pe platforma! Nu stiu cum face Culita ca le aranjeaza el bine si tare mi-e teama ca voi fi biciclist cand ajung acasa! Dar nu-i problema ca, fratello, masina ta e a mine! Nu-mi repari tigaia, imi pare rau, nu ti-o dau!", a spus Iancu.

Citeste si: Denisa isi cumpara masina dupa despartirea de Iancu! Cum arata bolidul mult visat!

Citeste si: Berna, scandal cu Philip! Da de inteles ca e gravida! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 11:00 si 17:00

Citeste si: Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă. Ce au făcut cei doi?