Iancu si Bobicioiu, la un pas de bataie! Thalida, marul discordie? Iata cum au ajuns cei doi concurenti din cei mai buni prieteni, cei mai mari rivali!

Autor: D.I.

Thalida, Bobicioiu si Iancu au filmat recent pentru cel mai recent videoclip al lui Jador.

Recent, Thalida a revenit in casa "Puterea dragostei", surprinzandu-i pe toti concurentii. Insa cel mai surprins dar totodata si foarte incantat a fost nimeni altul decat Jador.

Desi tanara declarase dupa plecarea din emisiune ca ii simte lipsa lui Jador si ca regreta ca nu apucase sa il cunoasca mult mai bine, de aceasta data Thalida a dat de inteles ca nu isi doreste sa formeze un cuplu cu el.

Cei doi au continuat sa fie buni prieteni si de aceea, se pare ca Jador a ales sa o distribuie in cel mai recent videoclip al lui.

Thalida nu este singura protagonista aleasa din casa "Puterea dragostei", alaturi de ea au mai interpretat si Bobicioiu si Iancu. Conform povestii clipul prezinta povestea unui triunghi amoros, semn ca Jador si-a dorit sa reflecte oarecum situatia dintre el, Simina si Alex Zanoaga.


In timpul filmarilor, se pare ca Iancu si Bobicioiu au ajuns la un moment dat dupa multe repetitii, la un pas sa se bata cu adevarat, pentru ca totul sa fie cat mai verdic in videoclip. In vreme ce baietii erau la un pas de a se lovi ca doi rivali indarjiti, Thalida ii privea panicata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.