Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția incredibilă a lui Jador atunci când a văzut-o pe Ella. Ce au făcut fetele când l-au văzut pe Iancu!

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 04:00

Întoarceri de marcă la "Puterea dragostei". Iancu și Ella s-au întors în emisiune! Au fost momente grele pentru Jador, care se aștepta la întoarcerea Ellei.

Au fost emoții mari pentru Jador. Prima întoarcere anunțată a fost cea a lui Iancu. Fetele au explodat de bucurie atunci când l-au văzut, iar Deea l-a luat chiar de mână. A fost evident pentru toată lumea că Deea îl place.

A urmat punctul cel mai culminant: anunțul întoarcerii Ellei. Jador era speriat dinainte. El se ruga să vină Roxana, în timp ce prietenul lui, Mocanu, o cerea insistent pe Ella. 

Citeste si: Ziua intrărilor și a întoarcerilor la "Puterea dragostei"! Ce nou concurent a apărut, în afară de Kevin și Denisa

"Ella se dă foarte îndrăgostită de mine. Când o să vină aici o să găsească subiecte, o să înceapă să plângă, la fel cum a făcut și pe cameră. O să îmi creeze mie o imagine ca și cum aș fi eu un băiat nașpa cu ea și chiar n-am fost", a spus Jador în emisiune, explicând de ce nu o vrea pe Ella înapoi la "Puterea dragostei".

"Jador, țin să te contrazic, a zis altceva", a spus Andreea Pirui.

"Lasă, că în privat, când vorbește cu mine, cu Andy și None nu-l suportă pe Jador, dar când vorbește cu el...", a reacționat Mocanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția lui Jador

"Vreți și voi o fată din sezonul trecut?", a întrebat Andreea Mantea.

"Dacă-i Ella, mor", a spus Jador, care a luat-o la fugă pe hol să vadă despre cine e vorba. "Să vină Roxana, să vină Roxana", insista Jador. 

Când a văzut-o pe Ella, și-a pus mâna la frunte. "Să vină Ella", a cântat bucuros Mocanu, care se temea și el de întoarcerea Roxanei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.