Iancu Sterp a împlinit 24 de ani. Ce surpriză i-a pregătit iubita lui, Denisa Coțolan, când a ajuns acasă

Author: Alice Popescu

Iancu Sterp a implinit 24 de ani

Sursa: Instagram

Fratele cel mic al lui Culita Sterp si-a serbat ziua de nastere pe 28 octombrie, la o diferenta de 3 zile dupa celebrul artist.

Întreagă familie Sterp are motiv de bucurie și o tine din petrecere în petrecere. De data aceasta, cel care și-a sărbătorit ziua de naștere a fost Iancu Sterp. Mezinul familiei nu a vrut să facă o petrecere clasica așa cum ceilalți membrii ai familiei au făcut, ci a vrut să iasă cu gașca de prieteni la un picnic.

Citeste si: A plouat cu bani la petrecerea lui Culiță Sterp! Artistul a împrăștiat teancuri de bancnote, iar Vlăduță Lupau a făcut un show de senzație

Iancu Sterp si-a serbat ziua de nastere

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aflat la Timișoara alaturi de iubita lui, Denișa Cotolan, Iancu nici nu se așteptă la o asemenea surpriza când a ajuns acasă. Tânărul a fost surprins de cei apropiați cu o petrecere-surpriza la care au participat toți cei apropiați lui.

Vizibil emoționat și foarte surprins pentru că nu se așteptă, Iancu s-a bucurat din plin.

Ce mesaje i-au scris Culita, Ileana si Geta de ziua lui

Întreagă familie i-a urat la mulți ani și mai mult, atât Getuta cât și ileana au postat câteva imagini de când Iancu era mai mic. Getuta a explicat în urare de ce lui i se zicea "daga" atunci când era mic: "La mulți ani, daga! Dumnezeu să iți binecuvânteze toate zilele vieții.

Sunt mandra de copilul care a devenit bărbat! Te iubesc nespus de mult! Încă de când Iancu era mic, noi îl alintam "daga", prescurtarea de la draga, dar fiind mic și drăgălaș, noi îi spuneam daga. Ce repede trec anii, dar mă bucur că trec cu folos. Iar noi suntem apropiați, daca are unul, avem toți. Sutem sănătoși, uniti și unul lângă altul orice ar fi. Te iubesc și sunt mandra de tine, frate, orice ar fi!" Și
Culita împreună cu mama Geta și Milan i-au transmis un mesaj video lui Iancu. Mai petrecăreț din fire, căci este și vârstă, Iancu a vrut să își serbeze ziua la Timișoara alaturi de anturajul sau.