Iancu Sterp a luat poziție în confictul dintre mama Geta, Ileana și iubita lui Culiță Sterp. Fiul cel mic al mamei Geta a fost tranșant: "Fac din țânțar armăsar"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2023, 00:25

Iancu Sterp face lumina in conflictul dintre Ileana si iubita lui Culita Sterp

Sursa: Instagram

Declaratiile celor doua femei din familia Sterp l-a pus pe ganduri pana si pe Iancu Sterp care a rabufnit odata cu izbucnirea "conflictului" in online.

Ileana Sterp si iubita lui Culita Sterp s-au duelat in declaratii in care cuvintele au fost alese cu grija fara a pune paie pe foc si fara a jigni pe nimeni, insa intentiile celor doua au fost suficient de clare in ce priveste pozitia cu privire la familia Sterp. Prima care a facut o astfel de declaratie dupa nunta Getutei Sterp a fost iubita lui Culita care a surprins pe toata lumea cand si-a spus punctul de vedere despre ce se intampla in familia lor.

Frumoasa satena a spus lucrurilor pe nume asa cum le vede ea, insa la cateva zile nu a intarziat sa apara si replica Ilenei, fiica cea mare a mamei Geta.

Citeste si: Ileana Sterp, din nou la ecograf. Dani, soțul ei, a însoțit-o pentru prima dată pentru a afla daca va avea băiețel sau tot o fetiță. Reacția barbatului a fost fabuloasă

Iancu Sterp a vorbit pentru prima data despre conflictul dintre fameile din familia Sterp

Citeste si: De unde ar fi plecat războiul dintre femeile din familia Sterp. Ce a spus mama Geta la nunta Getuței despre logodnica lui Culiță Sterp într-un live: "Nu contează că unii sunt mai fălosi și unii mai de la coada oii"

Citeste si: Ileana Sterp a lăsat curtoazia deoparte și a vorbit scurt și la obiect despre reacția iubitei lui Culiță Sterp: "Nu tot ce credem, este cu adevărat corect"

" În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire.

Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?", a mărturisit iubita lui Culiță.

Nu a intarziat nici opinia diplomata a Ilenei Sterp care a spus ca fiecare are dreptul la o parere fara a fi judecat si nu este treaba ei sa o judece pe logodnica lui Culita

pentru ce a spus:" E plin Instagram-ul despre ce a spus ea, dar daca ea a considerat să spună lucrul asta și trebuie să respectam părerile, opiniile și trebuie să ne gândim că nu tot ceea ce credem noi că este corect, și este. Trebuie să analizam mai mult lucrurile. Îmi continui treaba, v-am pupat, a completat Ileana foarte entuziasmanta. 

Citeste si: Cine i-a luat locul lui Beni acasă la mama Geta după ce familia Sterp a fost nevoita să renunțe la "fiul lor de suflet"

Iancu Sterp a luat pozitie dupa declaratiile din online ale Ilenei si ale iubitei lui Culita Sterp

Că o concluzie la tot ce s-a discutat în mediul online, Iancu Sterp vine și el cu o mențiune în ce privește acest conflict intre cele doua: "Cât despre conflictul dintre Ileana, mama și iubita lui Culita, nu e nimic nou. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar apoi le trece, se împacă. Iar se cearta, iar se împacă. Și noi, bărbații facem uneori așa, doar că ele o fac mai des. Dar nu suntem certați cu iubita lui Culita sau cu familia ei. Doar că ați văzut că în orice familie, că în orice casa, mai sunt certuri, dar important este să rămânem uniti, a spus Iancu. 

 

 

 

Taguri: