Iancu Sterp, afirmatie halucinanta despre Roxana, fosta lui iubita! "Avem si copii deja..." Iata ce anume a aparut pe contul lui de socializare!

Autor: D.I.

Iancu si Roxana au avut o poveste scurta dar intensa de iubire in perioada petrecuta in casa "Puterea dragostei".

Roxana i-a pus pe jar pe baieti inca de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei" cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

Dupa dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.

Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.


Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp de la despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, de care s-a simtit foarte atrasa, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri. Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana buni prieteni.

Citeste si: Baxter, noul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! Are sau nu Bianca motive sa se teama de prietenia recunoscuta dintre Baxter si Oianu? Iata ce marturisiri a facut tanarul!


De curand, Iancu Sterp a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedita, in care ii raspunde unei sustinatoare ca mai tine legatura cu Roxana. Poza a starnit controverse deoarece Iancu a mai adaugat si o afirmatie neasteptata: "Da, avem si copii deja!".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.