Iancu Sterp, amenințat cu bătaia in plină stradă: "M-am pierdut și eu prin București. S-au luat ăștia 2 de mine!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2023, 01:10

Iancu Sterp, amenintat cu bataia in plina strada

Sursa: Instagram

Fiul cel mic al mamei Geta a publicat un filmult pe contul sau de Instagram unde a tipat dupa ajutor in mijlocul strazii.

Iancu Sterp a filmat intreaga scena in momentul cand s-a simtit amenintat de catre cei doi "agresori" ai sai. Fiul mamei Geta se afla in Bucuresti unde spune ca "s-a angajat" caci era si timpul dupa cum marturisea chiar el intr-un story in urma cu cateva zile in care era imbracat in uniforma de politist. Agresorii nu sunt altii decat Antonia si Matei Dima de la BRomania, colegii sai de platou cu care Iancu se afla pe platourile de filmare in aceste zile.

Citește și: Ce a zis mama Geta după ce Culiță Sterp a fost păgubit de mii de euro la botezul de la Madrid

Iancu Sterp, amenintat cu bataia

Iancu: Băi fraților, m-am pierdut și eu prin București. S-au luat ăștia 2 de mine, nu știu ce să fac că mă bat.

Antonia: Ai nevoie de ajutor?

Iancu: Păi nu că voi v-ați luat de mine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Antonia: Te bat! Te bat de nu te vezi! 

Iancu: Vă rog eu, aici în Piața Constituției!”

Iancu Sterp alaturi de nume grele din showbiz intr-un film romanesc

Citește și: Ce scrie, de fapt, în contractul pe care Culiță Sterp l-a încheiat cu femeia care l-a păgubit la Madrid: "Oamenii nu știu chestia asta!"

De altfel, asa cum a si spus, Iancu interpreteaza rolul unui politist in cadrul filmului lui Matei Dima care este, de altfel o satira la adresa politiei.

Filmul se numeste "Haita de actiune" si va fi lansat la inceputul anului 2023. In film, unul dintre rolurile principale il are si Antonia, frumoasa partenera de viata a lui Alex Velea care se arata foarte incantata de rolul din noua productie:" „În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia.