Iancu Sterp, criticat dur de catre fani dupa ce Culita a plecat la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 ian 2021, 10:00
Iancu Sterp a ajuns in Marea Finala Survivor Romania 2020
Sursa: Instagram

Iancu Sterp, fratele lui Culita care a fost si el la Survivor Romania, devine din ce in ce mai faimos pe retelele de socializare.

Dupa aparitiile televizate, melodiile in trending de pe Youtube cu fratele lui mai mare, Culita si alti cantareti de succes, Iancu Sterp capata din ce in ce mai multa notorietate. Unde mai pui ca participarea de la Survivor Romania 2020 si faptul ca a ajuns pana in Marea Finala, au facut din Iancu o vedeta cu mare potential.

Iancu Sterp gestioneaza contul de Instagram al lui Culita Sterp

Citeste si: Cine este si cu ce se ocupa Georgiana, fosta iubita pe care Jador nu o poate uita nici acum! Manelistul a venit la Survivor Romania sa o dea uitarii

 

Acum, Iancu i-a predat stafeta lui Culita care s-a inscris la Survivor Romania 2021 pentru a-si razbuna fratele si pentru a castiga competitia.

In timp ce Culita castiga punct dupa punct in competitie, Iancu isi ajuta mama si surorile la treburile zilnice, insa nu isi neglijeaza nici aparitiile de pe retelele de socializare. Iancu face reclama la produse de lux si chiar gestioneaza contul de Instagram al fratelui sau. 

Culita Sterp face parte din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine este tatal lui Culita Sterp! Mama Geta a spus tot adevarul despre parintele fratilor Sterp. De ce Culita nu vorbeste niciodata despre el?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cand incepe Survivor Romania 2021! In ce zile si la ce ora se difuzeaza Survivor! Programul complet

Iancu si Culita sunt mereu pe primele locuri pe Youtube scotand hituri pe banda rulanta, ba alaturi de Costi Ionita, Anna Lesko sau Vali Vijelie, ba alaturi de cele doua surori sau de mama Geta.

Culita ca si Iancu a acceptat provocarea Survivor Romania pentru ca simte ca este foarte pregatit sa faca fata unui astfel de reality:

" Sunt un om ambitios si tot ce mi-am propus, am reusit. Vreau sa duc la bun sfarsit si aceasta provocare. E un concurs de supravietuire in care trebuie sa mearga doar cei puternici. Am venit aici pentru ca mi se potriveste foarte mult aceasta emisiune.

De mic copil am crescut in natura, cu animalele. Aici nu avem foarte multe animale, in schimb sunt multe fructe si am mai venit sa il razbun pe fratele meu pentru ca a ajuns pana in Finala si n-a reusit sa castige. Si chiar daca n-o sa fiu castigator, acasa ma asteapta iubita mea care o sa nasca si tot invingator o sa fiu!"  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.