Iancu Sterp, de la "Puterea dragostei", in tandreturi cu Denisa, noua concurenta! Iata cum au fost surprinsi cei doi, in cabina de machiaj!

Autor: D.I.
video Foto(6)

Denisa a intrat de curand in casa "Puterea dragostei" si a facut deja furori printre baieti, cu aspectul ei fizic.

Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Ca si in primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata. Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.


Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.

Iancu Sterp a fost inca de la inceput curtat de mai multe fete din "casa iubirii" si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana. Pana sa ii fure inima controversata Roxana, Iancu s-a simtit atras si de Bianca, pe care a incercat sa o cucereasca insa fara sorti de izbanda.


Desi marturisea atunci ca duce lipsa familiei sale, Iancu a fost inca de la inceput constient de ceea ce il va astepta in cadrul emisiunii, insa isi dorea sa isi gaseasca jumatatea cu orice pret.
Iancu nu s-a ferit sa dezvaluie celor din emisiune cat si fanilor sai, ca provine dintr-o familie traditionalista din Hateg, care se ocupa cu oieritul de foarte multi ani, insa cu toate astea nu s-a complexat niciodata din cauza originii sale ci dimpotriva s-a mandrit mereu.

In prezent, Iancu Sterp a ales sa revina in casa "Puterea dragostei" doarece inca si mai cauta jumatatea ideala si spera ca de aceasta data sa aiba norocul de a-si intalni marea iubire in casa "Puterea dragostei".
Nici bine nu a pasit in casa "Puterea dragostei" ca a si inceput sa se apropie de cele mai sexy si seducatoare fete din casa. De curand, Denisa a publicat cateva imagini in care apare destul de apropiata de Iancu, in cabina de machiaj.
Mai mult decat atat, Denisa il numeste "al meu ardelean frumos".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.