Iancu Sterp, dezvăluire emoționantă: „În această poză v-o prezint pe...” Ce frumos a făcut anunțul!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 00:20
Iancu Sterp, fost concurent la Survivor România și Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

La prima oră a dimineții, Iancu Sterp a postat pe contul personal de instagram un mesaj pentru cea mai importantă femeie din viața lui. Iată ce dezvăluire emoționantă a făcut.

În familia Sterp este motiv de bucurie astăzi. Mama Geta își sărbătorește ziua de naștere, astfel că urările au început să curgă pe rețelele de socializare încă de dimineață. Ce mesaj a postat Iancu Sterp pentru mama lui?

Iancu Sterp, cea mai frumoasă urare pentru mama Geta. Ce a apărut pe contul lui de instagram?

Mama Geta și-a dedicat întreaga viață creșterii și educării copiilor ei, iar acum, ei se mândresc cu ea și profită de fiecare ocazie pentru a-i mulțumi pentru tot ceea ce a făcut pentru ei.

Iancu Sterp a postat pe contul de instagram un mesaj emoționant pentru mama Geta, încercând să rezume în câteva cuvinte tot ce înseamnă pentru el.

„Astăzi este despre tine! În această poză v-o prezint pe eroina mea. Deși a trebuit să fie și bărbat și femeie ca să ne crească pe noi, mereu a fost o luptătoare și a tras cu dinții ca să ne vadă mari și realizați și să ne educe cum a putut mai bine.

Pentru asta, mama, o să-ți fiu recunoscător toată viața mea și chiar dacă de multe ori te supăr sau dau petreceri acasă in lipsa ta să știi ca Iancu al tău mereu o să-ți fie alături și o să te facă cea mai mândră mama de pe pământ. Toată viața ai muncit din greu trezită de la ora 5 prin frig și ploaie pentru copiii tai, ei bine acum copiii tai s-au făcut mari și puternici și o să aibă grijă ca mama lor să fie cea mai împlinită femeie din lume iar dacă vreodată se va întâmpla să
mai ai vreo lacrimă pe obraz, aceea să fie de bucurie! Te iubim nespus, ești eroina noastră, șefa noastră, mama, tata, sora, frate și modelul in viață!

Nu o să avem vreodată cuvinte și zile să-ți răsplătim dragostea, bunătatea și creșterea. Sunt cel mai bogat om pentru ca o strig pe mama, iar ea îmi răspunde! LA MULȚI ANI, MAMA !”, este mesajul pe care Iancu Sterp l-a postat pe instagram.

Citeste si: Culiță, lacrimi de fericire! Ce mesaj i-a transmis mama Geta la Survivor România 2021

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru că mama Geta este foarte activă în mediul online, aceasta a văzut imediat mesajul postat de Iancu, iar cuvintele frumoase au impresionat-o până la lacrimi și au determinat-o să reacționeze imediat.

„Waw, waw, waw, m-ai lăsat mască!!!!! Când am citit mesajul am suspinat foarte tare!!!! Într-adevăr în viață se întoarce tot ce faci!!!! Dumnezeu e mare! Te iubesc Iancu al meu frumos și îți Multumesc pt așa cuvinte mari! M-ai făcut să plâng tare!!!!”, i-a răspuns mama Geta.

Mama Geta are o relație specială cu toți copiii ei. Aceștia o apreciază foarte mult, având în vedere că a făcut sacrificii pentru a-i crește frumos și pentru ca lor să nu le lipsească nimic.

Citeste si: Mama Geta, primele declarații despre cum a aflat sexul bebelușului pe care Daniela Iliescu și Culiță îl așteaptă: ”Tu o să ai băiat”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.