Iancu Sterp este hotărât să se însoare cu iubita lui! Fratele lui Culiță a mărturisit că nu va da înapoi: „Am tot evitat”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 aug 2023, 06:55

Iancu Sterp a mărturisit că nu va da înapoi: „Am tot evitat”

Sursa: Instagram Iancu Sterp

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au o frumoasă relație de dragoste, iar iubirea lor înflorește pe zi ce trece. Din acest motiv, Iancu este, în sfârșit, pregătit să renunțe definitiv la burlăcie!

Iancu Sterp a ținut să le arate tuturor cât de harnică este iubita lui, Denisa Coțolan, și a mărturisit chiar el că vrea să se însoare!

Iancu Sterp vrea să se însoare cu Denisa Coțolan

Pe Instagram, Iancu Sterp le-a arătat tuturor bucatele pe care le-a gătit Denisa pentru el și, de asemenea, a anunțat că este gata să se însoare, văzând cât de gospodină este iubita lui. 

„Eu nu mai am cuvinte. Ce să zic, am tot evitat să mă însor, dar acum chiar nu mai dau înapoi. Priviți ce gospodină desăvârșită”, a spus Iancu Sterp.

Citește și: Hoții care au jefuit locuința familiei Sterp au fost găsiți! Mama Geta, primele detalii despre făptași: ”Totul s-a sfârșit”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu se știe când se vor căsători, dar Iancu Sterp și Denisa Coțolan nu exclud o nuntă și o familie în viitor.

„Nu am stabilit încă nimic legat de nuntă. Nu excludem căsătoria. Ne înțelegem foarte bine.”, a declarat Iancu Sterp.

Iancu Sterp este îndrăgostit de Denisa Coțolan din liceu

Se pare că soarta și-a făcut treaba și i-a readus înapoi pe Iancu Sterp și Denisa Coțolan, care se cunoșteau încă din liceu și erau îndrăgostiți unul de altul, dar nimic nu a fost serios la acea vreme,

fiind foarte tineri.

Citește și: Ce scrie, de fapt, în contractul pe care Culiță Sterp l-a încheiat cu femeia care l-a păgubit la Madrid: "Oamenii nu știu chestia asta!"

„E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte.

După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum. A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea. În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți.
Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut”
, a povestit Iancu Sterp, citat de WOWbiz.