Iancu Sterp i-a dat pe mână mamei Geta mașina de teren! Reacția de milioane a celei mai celebre mame când s-a văzut la volan

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 sep 2022, 00:10
Cum conduce mama Geta o masina de teren
Sursa: Instagram

Iancu Sterp a avut incredere in mama Geta si i-a lasat pe mama masina de teren.

Iancu Sterp i-a făcut o surpriza uriașa mamei Geta și a urcat-o vrând nevrand la volanul mașinii sale de teren pe care și-a achiziționat-o în urma cu câteva luni. Desi era extrem de obosita după o zi întreagă de munca, mama Geta nu l-a refuzat pe Iancu și a urcat la volanul mașinii de teren. Odată văzută în interior, mama Geta a și exclamat că se simte că într-un tir.

Citeste si: Cum arată bradul de Crăciun al Ilenei Sterp! Sora mai mare a lui Culiță Sterp s-a mutat în noul penthouse

Mama Geta la volanul unei masini de teren. Cum s-a descurcat in trafic

Mama Geta: "Zic oamenii din sat că am înnebunit cu ochelarii ăștia!"

Iancu: "Pari destul de relaxata la volan...

Să-i dai așa cu simt când schimbi viteza. Ai deja 100 la ora, e super bine. Conduce mama Geta și Patrol-ul asta. Mai trebuie să îi aducem un Lamgorghini să îl conducă. O să facem în așa fel încât să îi dam pe mana un Lamborghini. Mama, ce-l tureaza, n-are mila deloc. Să vedem daca mai nimerește marsalierul acum. Ești forță. Am crezut că zboară motorul acolo că l-ai cam turat.
Bravo, mama Geta, te felicit! Ești un adevărat șofer profesionist. Ai trecut testul!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Geta Sterp s-a filmat cu drujba-n mână în mijlocul stânei de oi! Ce făcea sora lui Culiță Sterp în mijlocul nopții fară nicio fită și rușine

Mama Geta, una din cele mai celebre mame de pe Internet

Mama Geta apare frecvent în vlogurile celebrilor ei copii și nu se sfiește să își spună poveștile de viață cu care a acaparat internetul.

După ce face haz de necaz dând dovada de multa autenticitate, mama Geta primește zilnic sute de mesaje de la cei care îi admira caracterul și modul cum a reușit să își crească singura cei patru copii după ce soțul a părăsit-o. Mai mult, femeia a reușit să le dea o educație cinstita și să îi vadă pe toți realizați.