Iancu Sterp, imaginile pe care le vrea șterse! Mașina de lux a fratelului lui Culita Sterp a fost vandalizată: "A spart geamul și nu merge, nu mai are baterie!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 oct 2022, 03:00

Cum si-a gasit Iancu Sterp masina la un peco

Sursa: Captură YouTube

Iancu Sterp a recurs la un gest extrem dupa ce de mai mult timp una dintre masinile sale zacea la o statie peco.

Iancu Sterp a avut parte la inceputul anului 2022 de un eveniment tare neplacut. Cu siguranta, fratele lui Culita Sterp si-a muscat buzele cand a vazut in ce hal arata masina lui, insa tot el a povestit cu lux de amanunte cum a ajuns sa recurga la acest gest. 

Iancu a imprumutat masina unor prieteni, insa acestia i-au pierdut cheile. In speranta ca acestea vor fi gasite, fratele lui Culita Sterp a asteptat, insa in zadar.

Citeste si: Mama Geta trece prin momente grele. Ce se întâmplă acum în familia lui Culiță Sterp: "În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Sterp, filmat in timp ce isi sparge propria masina:" "A spart geamul și nu merge, nu mai are baterie!"  

Masina trebuia luata de la statia de peco pentru ca zacea de ceva timp acolo, iar singura modalitate a fost ca Iancu sa sparga geamul masinii si sa incerce sa o porneasca cumva, insa ghinion, bateria era moarta:" E în stare perfectă de funcționare, numai că zace aici de o lună, deoarece Dori și cu alt tovarăș de-al meu mi-au pierdut cheia.

Nu mai pot să merg cu el. Am venit în speranța să-l deblocăm cu altă cheie și în caz că n-o să putem, am luat și platforma.  Să vedem cum îl tragem pe platformă, dacă nu putem să-l scoatem. Ce să fac, să sparg parbrizul direct? Parcă mi-e milă să dau...asta e. Trebuie să sparg geamul neapărat, pentru că n-am cum să intru în ea, să deblochez ușile.
Cumpăr altul după aia, n-am ce face."
, a spus Iancu Sterp, în ultimul vlog.

Iancu Sterp a fost nevoit sa sparga geamul masinii pentru a putea sa mute din loc

Citeste si: Cum i-a răspuns mama Geta lui Ovidiu Valentin pe TikTok după ce rivalul din ring al lui Iancu Sterp a atacat-o de mai multe ori: "Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni”

"A spart geamul și nu merge, nu mai are baterie!", spune unul dintre prietenii lui Iancu în vlogul fratelui lui Culita Sterp.  "Sper că n-am spart geamul degeaba. Dacă vine poliția acum, zice că vrea să furăm mașina. Săraca mașina asta prin câte a trecut...Dacă și după escapada asta mai merge, înseamnă că e mașină de ținut.", a adăugat Iancu.