Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”

Autor: Diana Ghita

Iancu a vorbit despre absența lui Culiță și a Danielei de la cununie

Sursa: Instagram Iancu Sterp; Instagram Culiță Sterp

Iancu Sterp, fratele celebrului cântăreț de manele Culiță Sterp, a simțit nevoia să lămurească o situație care a stârnit valuri pe internet, legată de absența fratelui său și a partenerei acestuia, Daniela Iliescu, de la cununia civilă cu Denisa Coțolan, care a avut loc pe 20 octombrie.

Într-un vlog postat marți seară pe canalul său de YouTube, Iancu Sterp a explicat detaliat motivele absenței lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu  de la cununia civilă cu Denisa Coțolan și a încercat să reducă tensiunile apărute în mediul online, în legătură cu acest subiect.

Ce dezvăluiri a făcut Iancu Sterp despre absența lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu de la cununia lui

Mezinul familiei Sterp a explicat că întreaga familie se înțelege bine și că există doar niște neînțelegeri minore între câțiva membri: „Scandalul ăsta mai mult este creat pe internet de voi, de unii oameni, pentru că, în realitate, între noi nu este niciun scandal. În familia noastră poate sunt unele neînțelegeri mai mult între femei, ca să zic așa, pentru că voi, femeile, în general, sunteți mai arțăgoase.

Dar nu este un așa monstru scandal precum l-ați creat voi pe rețelele astea sociale”.

Citește și: Motivul pentru care Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc pe 27 octombrie! Mama Geta a fost atentă la toate detaliile: „El n-a știut. Eu i-am pus data nunții”

Iancu Sterp a spus că l-a invitat pe Culiță la eveniment, însă acesta a fost plecat din țară la un concert deja programat, în Italia.

De asemenea, Iancu a clarificat de ce nu a insistat să o invite separat pe Daniela Iliescu: „Nu m-am gândit că ar trebui să o chem pe Daniela separat, adică nici prin cap nu mi-a trecut, deoarece știam că nu o să vină fără Culiță, doar ea cu Milan, pentru că ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana. Dar sunt niște neînțelegeri mici, banale, din punctul meu de vedere”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Ce discuție a avut Iancu Sterp cu Daniela Iliescu, după ce a lipsit de la cununie

Într-o încercare de a calma spiritele, Iancu Sterp le-a povestit internauților că a discutat cu Daniela după ce aceasta a lăsat un comentariu pe rețelele sociale, prin care a sugerat că nu a fost invitată la cununie. „Eu am vorbit și cu ea, că ea a lăsat un comentariu că n-a fost chemată și i-am spus Danielei că nu e în regulă comentariul ăla, pentru că ea știe clar că nu ar fi venit fără Culiță și, într-adevăr, și-a cerut scuze și a zis că a fost un impuls de moment”.

Citește și: De ce nu au fost prezenți, de fapt, Culiță Sterp și Daniela la cununia lui Iancu și a Denisei: „Nu am fost invitată”. Cum a explicat artistul absența de la cel mai important eveniment din viața fratelui său

Iancu Sterp și Denisa Coțolan vor avea nunta și cununia religioasă duminică, pe 27 octombrie, iar Culiță nu va mai absenta de la acest eveniment, ba chiar va avea un moment muzical la nunta fratelui său: „O să fie prezent la nuntă și la cununia religioasă”.