Iancu Sterp, primele declaratii din Marea Finala! De ce ar trebui ca el sa fie marele castigator: ''Mi-am indeplinit scopul...''

Autor: O.P.

Iancu Sterp este unul dintre cei patru finalisti de la ''Survivor Romania''.

Iancu Sterp, primele declaratii inainte de Marea Finala

Dan Cruceru:  Multumesc, Elena! Iancu, de ce ar trebui sa fii tu Survivor Romania? 

Citeste si: Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

''In primul rand, si eu ma bucur din toata inima ca am ajuns in finala, mi-am indeplinit scopul cu care am ajuns aici, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie si mereu am lasat, zic eu, faptele sa vorbeasca pentru mine si nu vorbele.

Si de asta am ajuns pana aici. Multumesc din suflet si publicului care m-a sustinut cand a fost nevoie si nu am fost eliminat din competitie.

Acum totul e relativ, sunt in finala, cu cei trei colegi ai mei, sunt bucuros ca am ajuns aici. Imi doresc cum isi doresc si ei, clar, sa castige. Ce o vrea acum publicul sa voteze, va fi corect pentru oricare dintre noi, zic eu, pentru ca fiecare a demonstrat ca este in stare sa supravietuiasca, ca este in stare sa rupa traseele, ca este in stare sa faca foarte

mult lucruri, iar experienta de aici ne-a bagat pe toti in toate starile, si de nervi si de bucurie, fericire, extaz, foame, drama. Nici nu stiu ce sa mai zic, nu imi mai gasesc gandurile, cuvintele. Sper din tot sufletul ca mi-am facut fratii mandri. Ii iubesc din toata inima, pe mama mea o iubesc din toata inima, pe tatal meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul ca sunt mandri de mine pentru ca eu cred ca am facut ce trebuie in aceasta competite si de asta am ajuns pana aici''
,
a spus Iancu. 

Urmariti declaratia completa a acestuia in materialul video de mai jos: 

Iancu Sterp a reusit sa se califice in Marea Finala, chiar daca acesta a intrat mai tarziu in competitie. Iata ce a spus Iancu despre calificarea in Marea Finala:

''Ma simt extraordinar de bine, am un sentiment de bine, de extaz in mine pe care nici nu pot sa-l exteriorizez acum.

Dar sunt multumit, sunt fericit, sunt de toate'', a spus Iancu Sterp.

Cele patru femei au facut dansul razboinicilor, in semn de sustinere cu intreaga echipa a razboinicilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Dragii nostri, ne bucuram foarte mult ca Iancu a ajuns in finala Survivor Romania. Ii tinem pumnii si speram ca el sa fie alesul vostru. Bine, Iancuu! Fiti alaturi de el sambata, in marea finala Survivor Romania, de la ora 20! Haide, Iancuu!'', este mesajul celor patru femei. 

Citeste si: Mama lui Emanuel, mesaj incredibil pentru acesta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'': ''As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor...''

Marea finala Survivor Romania va avea loc sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Cei patru finalisti care se vor lupta pentru marele premiu sunt Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu.

Elena Ionescu a reusit sa isi asigure locul in finala dupa ce publicul a decis prin vot ca ea sa mearga mai departe, eliminandu-i pe Emy Alupei si Cezar Juratoni.

Iancu Sterp a intrat in finala dupa ce si-a castigat imunitatea; el i-a invins pe rand pe Cezar Juratoni si pe Elena Ionescu in ultimele doua etape ale jocurilor de imunitate.

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp.

"Nu pot sa spun ca am plecat neaparat de la confort pentru ca eu am o ferma de oi si vara le ducem la munte si vrand, nevrand, nu am tot timpul oameni si asa ca sunt nevoit sa merg si eu acolo si sa dorm intr-o baraca poate mai rea decat asta unde am venit aici. Unde sunt si sobolani si e frig, ploua, deci sunt obisnuit cu conditiile, asta nu o sa fie greu pentru mine", a spus Iancu Sterp cand a intrat in concurs la Survivor Romania.

Citeste si: EXCLUSIV Ce va face Elena Ionescu cu marele premiu daca va castiga ''Survivor Romania'': ''Tot sacrificiul pe care l-am facut aici este pentru...''

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.