Iancu Sterp s-a afișat alături de o brunetă superbă. Despre cine este vorba?

Autor: Amalia Georgescu
Iancu Sterp în casa Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

De când nu mai este într-o relație, Iancu Sterp se bucură de toată atenția domnișoarelor, astfel că acum s-a afișat alături de o brunetă superbă.

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, dar și la Survivor România, face furori printre domnișoare, asta dacă ar fi să luăm în calcul imaginile pe care le postează pe instagram, la story. Este înconjurat mai tot timpul de femei frumoase, lucru care nu pare să îl deranjeze absolut deloc. 

Cine este bruneta superbă care a apărut în filmarea lui Iancu Sterp?

După ce a ieșit din relația cu Denisa, Iancu Sterp pare hotărât să trăiască la maximum fiecare moment, astfel că nu ratează nicio ocazie și interacționează cu orice domnișoară care îi atrage atenția.

Mai mult decât atât, Iancu a fost implicat în mai multe proiecte muzicale, semn că își dorește să se ocupe mai mult de carieră în perioada imediat următoare.

Citeste si: Iancu Sterp a spus totul despre Andra Voloș: "Vă spun pe bune..." Ce s-a întâmplat între ei după ce fosta concurentă de la Puterea Dragostei a revenit în țară?

Deși s-a spus că ar avea o relație cu Ella, Iancu a clarificat totul, precizând că între ei există doar o frumoasă prietenie, chiar dacă cei doi vorbeau până dimineața,

detaliu care a ieșit la iveală în perioada în care Ella se afla în casa Puterea Dragostei.

Ulterior, Iancu Sterp a apărut alături de Emy Alupei, Andra Voloș, dar a fost surprins și în prezența Simonei Braboveanu, însă a vrut să lămurească lucrurile, dezvăluind că nu formează un cuplu cu niciuna dintre ele, fiind în continuare singur după separarea de Denisa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce isi tine Iancu Sterp cainii legati cu lanturi? Fanii au fost revoltati

Acum, Iancu Sterp a postat la story, pe instagram, un video în care apare alături de o brunetă superbă. Este vorba despre Malyna. Aceasta este cântăreață și având în vedere că fostul concurent de la Puterea Dragostei și Survivor România a apărut în mai multe videoclipuri recent, nu ar fi exclus ca întâlnirea dintre cei doi să anunțe o nouă colaborare.

Iancu Sterp și Malyna s-au filmat în timp ce fredonau o melodie și au urcat rapid imaginile pe instagram, acolo unde au putut fi văzute de toți urmăritorii acestuia. 

Citeste si: Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.