Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal. Motivul pentru care fratele lui Culiță Sterp a ajuns în acestă ipostază

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 oct 2022, 20:16

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal. Motivul pentru care fratele lui Culiță Sterp a ajuns în acestă ipostază

Sursa: Instagram

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, s-a ales cu dosar penal. Verificările vor continua în acest sens, pentru a se afla toate datele necesare anchetei.

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal din cauza unei fotografii pe care a făcut-o. Acesta s-a lăsat dus de val și nu s-a gândit la consecințele care ar putea urma.

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal din cauza unei fotografii

Citeste si: Larisa Udila, atac fară precedent la adresa Denisei Potecaru, fosta ei colegă de la Bravo, ai stil: "A uitat de unde a plecat, era rasista, nu suporta țiganii"

Iancu Sterp s-a fotografiat cu o armă de vânătoare și a urcat imaginea în mediul online. Cu toate că s-a ales cu dosar penal, Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a declarat, la România TV, că Iancu nu este considerat vinovat.

Fotografia a fost rapid ștearsă de Iancu Sterp din mediul online, dar, chiar și așa, nu a trecut neobservată.

„Astfel de informaţii ajung la Poliţie în momentul în care persoane care văd acele imagini le trimit către paginile de socializare ale Poliţiei Române.

Acela este momentul în care poliţiştii iau act de potenţiale infracţiuni săvârşite. Orice faptă penală poate să se realizeze doar în cadrul unui dosar penal.

Citeste si: La nici o lună de la nuntă, Geta Sterp a fost atenționată de Sebastian, soțul ei: „Nu vreau să divorțăm”. De la ce a pornit totul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faptul că s-a înregistrat un dosar penal in rem nu înseamnă că a fost găsit deja vinovat, dar se vor face verificări, dacă vorbim despre o armă de foc sau despre o replică a unei arme de foc. Să vedem dacă aparţine cuiva şi dacă acea persoană nu a respectat regimul armelor şi muniţilor şi a încredinţat arma de foc.

În mod evident, colegii care au deschis dosar penal au verificat persoana dacă deţine sau nu acest permis de port armă şi mai mult ca sigur nu deţine”, a

spus Cosmin Andreica.

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, au planuri serioase de viitor

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează un cuplu de câteva luni, dar cei doi se iubesc foarte mult, iar relația lor este foarte sudată. Mai mult decât atât, aceștia au planuri serioase de viitor, mai ales că s-au și mutat împreună.

În mediul online, Iancu Sterp a lăudat-o pe Denisa, fiind extrem de mândru de iubita sa.

Acesta are doar cuvinte de laudă la adresa ei și este cel mai încântat de faptul că partenera lui se înțelege bine cu Mama Geta. „Nu mă gândeam vreodată, în viața asta, că o femeie se poate înțelege bine cu mama”.

Citeste si: „Încă doi”. Anunțul făcut de logodnica lui Culiță Sterp despre sarcină. Artistul își dorește și o fetiță

Iancu susține că mama lui este o fire mai „dificilă”, dar, cu toate acestea, și-a dat seama că Denisa este ceea ce trebuie și că este o fată cuminte. Sportivul se declară extrem de fericit alături de ea și speră ca, anul viitor, să facă nunta cu Denisa, el fiind singurul din cei patru copii care nu este însurat sau logodit.