Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc de nuntă, la scurt timp după zvonurile apărute despre sarcină?! Detaliul care i-a dat de gol: ”Abia aștept nunta”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 ian 2023, 11:37

„Sa aveți grija unul de altul! Abia aștept nunta”

Sursa: Instagram Denisa Cotolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt un cuplul extrem de iubit în online. Internauții sunt nerăbdători ca cei doi să facă și marele pas, care ar putea fi mai curând decât ne-am fi așteptat.

Iancu Sterp și Denisa formează un cuplu de ceva timp și se iubesc mai mult ca oricând. Fanii sunt nerăbdători să-i vadă pe cei doi la altar, nu e de mirare că în ultima vreme au apărut o mulțime de zvonuri despre ei, cel mai viral a fost cel legat de faptul că Denisa urmează să-i dăruiască un copil lui Iancu. Fratele lui Culiță și iubita sa au ieșit public și au dezmințit zvonurile apărut, însă, acum, internauții sunt măi nerăbdători ca niciodată să o vadă pe tânără în rochia albă de mireasă.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc să facă pasul cel mare?

Iancu este singurul dintre frați care nu s-a așezat încă la casa lui, însă, așa cum a mai declarat și el de-a lungul timpului, nu este exclus să facă pasul cel mare în viitorul apropiat.

Iancu și Denisa sunt extrem de apreciați și îndrăgiți în mediul online și astfel internauții sunt nerăbdători să-i vadă formând o familie, chiar dacă cei doi s-au mutat deja împreună.

Citește și: ”Tata a plecat de acasă, nu ne-a oferit afecțiune” Ileana Sterp, printre lacrimi, a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După zvonurile apărute despre sarcină, Iancu și Denisa a vorbit despre acest subiect, dacă fratele lui Culiță a dezvăluit că nu este momentul să facă acest pas în relația lor, deși își dorește copii, însă nu acum, ei bine, se pare că Denisei nu i-ar displăcea să devină mămică.

Cei doi au postat recent o poză pe Instagram în care par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar comentariile frumoase din partea fanilor nu au întârziat să apară. O internaută le-a scris cât de frumoși sunt împreună și că abia așteaptă nunta.

”Ce faini sunteți!!!! Cuplul cel mai frumos cu păpușica ta cu ochi verzi! Sa aveți grija unul de altul! Abia aștept nunta!❤️”, a scris internauta la poza cu cei doi.

La scurt timp, Denisa Coțolan i-a lăsat o inimă la comentariu, semn că cei dor ar putea să facă pasul cel mare în orice moment, dar îi și mulțumește pentru vorbele frumoase.

Citește și: „Am luat decizia să ne despărțim”. Ileana Sterp face declarații despre momentul de cumpănă pe care ea și Daniel Aloman l-au traversat