Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol

Autor: Lavinia Medrea

Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Sursa: Instagram Denisa Coțolan

Nu mai este un secret că Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează o relație fericită, astfel că din acest motiv oamenii așteaptă ca cei doi să-și mărească familia.

În urmă cu câteva zile, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au apărut într-o ipostază care i-a pus pe fani pe jar! Detaliul care le-a scăpat celor doi le-a dat motive de bucurie urmăritorilor, relatează WOWbiz.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar

Se vede de la o poștă că sentimentele dintre Iancu și Denisa cresc tot mai mult pe zi ce trece și că povestea lor de dragoste este una demnă de basme! Este clar că cei doi tineri sunt făcuți

unul pentru celălalt, motiv pentru care Iancu Sterp a făcut de ceva timp marele pas și a cerut-o pe Denisa Coțolan în căsătorie, iar în prezent se pregătesc de evenimentul care le va schimba viața de cuplu pentru totdeauna.

Citește și: Mama Geta a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre mama și logodnica lui Culiță Sterp: „Aș putea spune multe despre ea”

Cu puțin timp în urmă, Denisa Coțolan a publicat o fotografie care i-a pus pe fanii celor doi pe jar! Tânăra apare alături de Iancu Sterp în poză, mai fericită ca niciodată, dar un internaut a observat un detaliu la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Persoana în cauză a întrebat-o pe Denisa Coțolan dacă în fotografii au aflat dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, astfel a bătut un apropo legat de o posibilă sarcină.

Cu toate astea, nici Iancu și nici Denisa nu au răspuns la comentariul respectiv, ba mai mult decât atât, nu au făcut niciun anunț cu privire la o eventuală sarcină.

Citește și: ”Sper să mă țin măcar o lună”. Ce decizie a luat Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. Tânăra a făcut totul public

„Asta e poza de aia după ce ai aflat ce va fi, băiat sau fetiță?”, este comentariul lăsat de internaut.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se iubesc la cote maxime

Nu de puțin timp Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt recunoscuți ca fiind unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi tineri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au reușit să ajungă în inimile oamenilor prin carisma și sinceritatea de care au dat dovadă, dar și de faptul că sunt comunicativi cu susținătorii lor.

Iancu Sterp a realizat că o iubește pe Denisa Coțolan atât de mult încât a cerut-o de soție acum ceva timp, iar în prezent se pregătesc de marele eveniment care îi va lega pe viață și care le va consolida relația din ce în ce mai mult și, cine știe, poate într-o zi își vor mări și familia cu un copilaș, speră fanii acestora.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?