Iancu Sterp și Denisa, prima apariție împreună după cererea în căsătorie! Cum au fost surprinși cei doi

Author: Laura Macovei
Actualizat: 14 nov 2023, 16:04

Iancu Sterp și Denisa, prima apariție împreună după cererea în căsătorie! Cum au fost surprinși cei doi

Sursa: Iancu Sterp Instagram

În urmă cu o săptămână, familia Sterp a sărbătorit un mare eveniment. Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Denisa Coțolan, după meciul din gala RXF.

Iancu Sterp și iubita sa au trecut la următorul pas, logodna. Vedeta a cerut-o de soție pe aleasa inimii după meciul din gala RXF, unde a fost învins de George Zănoagă.

Pentru mine oricum este un câștigător și cel mai tare.   Pe el îl cred cel mai tare și cel mai bun și astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat”, declarase  Denisa Coțolan, după ce a fost cerută în căsătorie, la finalul meciului, pentru  WOWnews.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan, prima apariție împreună după cererea în căsătorie

Iancu Sterp și viitoarea soție și-au făcut apariția la botezul micuțului Tudor Mihai, băiețelul Marilenei Cuciurean și al lui Andrei Ciobanu. Denisa a purtat o rochie elegantă, iar Iancu s-a asortat cu aceasta purtând un costum. Evenimentul a avut loc într-o locație de patru stele din Bacău, iar petrecerea a ținut până în zori.

Citește și: „Amândoi avem niște iubiri” Cum a reacționat iubita lui Culiță Sterp la noua piesă a artistului, „Fosta mea iubire”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Este prima apariție publică a cuplului format din Iancu și Denisa, după ce acesta a cerut-o în căsătorie în urmă cu o săptămână.

„Suntem mereu ultimii oriunde mergem, dar nu-i nimic, că s-a obișnuit lumea cu noi. Importantă e prietenia dintre noi,” a spus Iancu la evenimentul micuțului Tudor.

Iancu Sterp și Denisa au stabilit data nunții

În cadrul unei emisiuni TV, cei doi au vorbit despre planurile de nuntă, dar cel mai important, au stabilit data marelui eveniment. 

„Ți-am zis, că m-am scăpat și data trecută. Pe 27 octombrie. Mai trebuie să clarific o situație, dar în mare parte așa rămâne,”  a spus Iancu în cadrul emisiunii.

Citește și: Primele declarații ale Denisei Coțolan, după ce a fost cerută de Iancu Sterp: „Îmi doream să se întâmple asta”. Tânăra a fost foarte emoționată

„Ne simțim extrem de onorați și bucuroși că ne-ați ales locația pentru nunta voastră de anul viitor. Este o adevărată plăcere să vă avem alături în acest moment special din viața voastră. Dorim tuturor mirilor Casă de Piatră și sperăm că locația noastră va deveni un loc în care veți trăi amintiri frumoase și veți simți mereu că sunteți bineveniți,”  a fost anunțul organizatorilor localului în care va avea loc nunta celor doi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.