Iancu Sterp și George Zănoagă, prima întâlnire după meciul din gala RXF: ”Ți-am zis să nu-mi dai la dinții de jos” Ce au avut să-și spună cei doi adversari

Author: Diana Bostan

George Zănoagă a câștigat lupta împotriva lui Iancu Sterp din gala RXF. Ce au avut să-și spună cei doi adversari după meci?

Deși a pierdut meciul contra lui George Zănoagă, Iancu Sterp încearcă să treacă cât mai repede peste dezamăgire, iar logodnica lui este cea care îi dă forța necesară pentru a merge mai departe.

George Zănoagă și Iancu Sterp s-au întâlnit după meci

În ciuda rivalității, Iancu și George și-au dat mâna după meci. Cei doi adversari au dat dovadă de respect și de prietenie în ciuda rezultatului.

Atât Iancu, cât și familia lui, l-au felicitat pe George Zănoagă pentru meciul făcut în gala RXF.

Iancu Sterp nu înțelege ce s-a întâmplat cu el în gala RXF. Deși susține că s-a antrenat extrem de mult, acesta nu s-a simțit în apele sale în cușcă. Pe de altă parte, Iancu este mândru de faptul că a rezistat trei runde în fața lui George Zănoagă, el fiind un luptător amator, iar George având mai multe meciuri în spate ca luptător.

Citește și: Primele declarații ale Denisei Coțolan, după ce a fost cerută de Iancu Sterp: „Îmi doream să se întâmple asta”. Tânăra a fost foarte emoționată

Cei doi s-au întâlnit după meci, iar schimbul de replici a fost unul savuros. Deși nu au ieșit extrem de șifonați din ring, Iancu Sterp i-a reproșat lui George faptul că l-ar fi lovit prea tare în dinții de jos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Ăștia suntem noi după meci, încă suntem frumoși. Să știi că dinții de jos m-au durut a doua zi, ți-am zis să nu-mi dai la dinții de jos”, a glumit Iancu Sterp, într-un video postat pe contul său de Instagram.

George Zănoagă este în culmea fericirii după victoria din gala RXF

După meciul din gala RXF, George Zănoagă a postat un mesaj de mulțumire pe contul său de Instagram. Acesta le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat și celor care l-au susținut și i-au fost aproape în această perioadă.

Citește și: Gestul lui Culiță Sterp, după ce Iancu a pierdut meciul cu George Zănoagă: „Eram foarte supărat”. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare

”Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere, de felicitări, dar și pentru energia pozitivă pe care mi-ați transmis-o. Respect și sănătate s avem! ”, a scris George Zănoagă pe contul său de Instagram.

Videoclipul postat pe contul de TikTok a strâns sute de aprecieri într-un timp extrem de scurt, iar internauții i-au felicitat pentru respectul pe care l-au arătat și pentru cuvintele frumoase pe care și le-au adresat unul la adresa celuilalt, spre deosebire de alți adversari din acest sport.

@sterpiancu

 

♬ sunet original- Sterp Iancu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.